Cu platforma ecommerce ai propria ta afacere

Astazi o sa  vorbim despre un subiect de interes comun. Nu un subiect cautat de 2 sau 3 oameni, ci de toata lumea si anume as vrea sa vorbim despre bani si ce reprezinta acestia. Pentru inceput, dupa cum bine stim cu totii sunt un mijloc de schimb, un mijloc de pastrare a averii in timp si in acelasi timp mijloc de plata.Daca ar fi sa ne gandim inca din cele mai vechi timpuri, banul ocupa un loc important in clasamentul celor mai de pret obiecte. Se stie ca banii pot cumpara aproximativ orice, mai putin sanatatea si fericirea. Lasand acestea deoparte, daca ar fi sa aprofundam un pic originea lor.. Care ar fi aceasta? Stim ca banii vin la tine cand creezi valoare, cand creezi valoare pentru cel de langa tine. Acesta este dispus sa plateasca in plus pentru efortul tau. Bineinteles, mai mult sau mai putin depinde de munca depusa.

Din ce vine aceasta valoare adaugata? Sa spunem ca avem anumite situatii pe care le observam si anume: Situatia O, Situatia 1 si Situatia 2. Situatia O, este acea situatie in care pornim doar cu ideea sau cu premisa, unei afaceri sau a unui concept, situatiile 1 si, respectiv 2 sunt situatiile initiale si finala. Astfel incat, trebuie sa fim ca in fiecare domeniu, fie ca e economic/ financiar, politic, stiintific si asa mai departe, trebuie sa urmam anumiti pasi, in cazul in care dorim sa tintim cat mai sus cu afacerea, in cazul nostru.

tablet2

Magazin online – Blugento

             Situatia O: Dupa cum spuneam si mai sus, aceasta situatie apare atunci cand ai doar ideea sau premisa. Astfel, dupa nenumarate puneri in balanta si consultari ale pietii, vazand ce sa da sice se cere, pornesti sceptic si reticient, la incipit, deschizandu-ti mica ta afacere. Toate bune si frumoase, dar ce te faci cand nu ai suficienti bani? Simplu si eficient, iti limitezi afacerea pana vor aparea primele castiguri.

               Situatia 1: Aceasta apare in faza initiala, adica atunci cand am inceput deja sa incasam un castig. Cum s-a intamplat asta? Pai sa va ofer un exemplu propriu, imi doream inca de tanar sa am propria mea facere, insa imi era greu, asa ca am cerut ajutorul unui prieten, plecat in strainatate la munca. Eu am reusit sa imi deschid afacerea folosind platforma pentru magazine online Blugento sinu am dat gres facand aceasta alegere. Nu mi-a fost usor, dar am fost ajutat sa ma ridic. Usor, usor afacerea mea s-a dezvoltat si in plan real, nu doar in cel virtual. Asadar, beneficiile acestei platforme ecommerce sunt simplitatea, accesibilitatea, complexitatea si tot sprijinul si suportul.

Situatia 2: Sau situatia finala, cum am numit-o noi, apare atunci cand afacerea ta a atins deja cele mai inalte cote, insa tu ca intreprinzator, doresti sa tintesti cat mai sus si sa iti cresti afacerea, insa tinand cont de cererile si ofertele pietii.

Sper ca aceste informatii v-au fost de ajutor, iar acum puteti sa porniti cu incredere mica dumneavoastra afacere, tinand cont de pasii de mai sus. Asadar, nu ezitati, viitoarul afacerii dumneavoastre poate fi unul stralucit, daca stitti cu sa o conturati.

Pe cei de la Blugento ii puteti gasi pe B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 3/4, Cluj-Napoca, Cluj, România CUI: 36072180 sau la adresa de email contact@blugento.ro si/ sau numarul de telefon 037 788 1060.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*