2 jocuri interesante pentru Android

Cei care au smartphoneuri cu siguranta cauta deseori jocuri interesante pentru telefonul lor. Sunt multi care se uita la televizor in fiecare zi si multi tineri urmaresc emisiunile Asii Amanetului si Razboiul Depozitelor, de pe History. Ei bine, pentru acestia, exista 2 jocuri disponibile pe Android care redau actiunea din acele emisiuni.

pawn stars

1. Pawn Stars. Primul joc despre care vreau sa vorbesc este Pawn Stars, jocul care reda actiunea de la emisiunea Asii Amanetului. Tu esti un detinator de amanet care va cumpara diverse obiecte, urmand sa le vanda la un pret mai mare. Important este sa alegi tot timpul pretul corect pe care sa il oferi, pentru a reusi sa faci profit mai usor. Ai la dispozitive diverse upgradeuri care te ajuta sa strangi bani mai usor, sa vanzi produsele cu un pret mai mare si cat mai rapid.

auction wars

2. Auction Wars: Storage King. Acest joc te va aduce mai usor de lumea depozitelor, unde fiecare incearca sa gaseasca articole cat mai rare pentru a face un profit important. Este bine sa licitezi doar daca stii ca vei reusi sa faci profit, nu trebuie sa ridici pretul prea mult, pentru ca de multe ori vei pierde bani, daca oferi prea mult si nu gasesti obiecte de valoare.

In concluzie, daca sunteti fani a acestor 2 emisiuni, cu siguranta veti aprecia si jocurile.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*