8 Mile – un film ce il recomand

Am vazut acum cateva zile filmul 8 Mile, un film ce mi-a placut mult si vreau sa il recomand tuturor cititorilor acestui blog. Pot sa spun ca in ziua de azi greu mai gasesti un film bun, un film care sa te tina in priza pana la final, dar totusi inca mai sunt filme care merita vazute, 8 Mile este unul dintre ele.

Filmul prezinta povestea unui tanar din Detroit pe nume Jimmy, care dorea sa faca cariera din muzica. Totusi, ii era greu sa isi arate talentul, motiv pentru care nu reuseasca sa faca atraga privirile. Acesta este un tanar cu multe probleme in viata si incearca sa faca tot posibilul pentru a avea un trai cat mai decent. La inceputul filmului, acesta a avut un blocaj pe scena, care nu i-a permit sa canta asa cum stie el mai bine, motiv pentru care a fost descurajat si nu stia daca sa continue pe acest drum.

Totusi, pana la final reuseste sa isi faca curaj si castiga un concurs de muzica rap, care il propulseaza exact unde avea nevoie.

Actorul principal este Eminem, acesta jucand rolul lui Jimmy. Chiar daca pare un film auto-biografic, Eminem a declarat ca este doar prezentarea vietii a unui simplu cantaret de rap de Detroit.

In concluzie, va recomand acest film, cu siguranta veti fi placut impresionat de acesta. Am lasat si un trailer a filmului.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*