A Walk Among the Tombstones

Un film pe care vroiam sa-l vad de mult timp si zilele trecut m-am gandit sa-l urmaresc. M-a atras foarte mult trailerul, fiindca prezinta filmul intr-un mod interesant si atractiv. Atunci cand am vazut trailerul pentru prima oara vroiam sa vad filmul cat mai repede, dar am tot amanat asta pentru ca am urmarit alte filme.

Pe IMDB are o nota mica, 6.7, dar cred ca merita mai mult, este un film destul de bun si merita atentia noastra. In rolul principal joaca Liam Neeson, unul dintre actorii mei favoriti care joaca foarte bine in filmele de actiune si crime.

Liam Neeson joaca rolul lui Matt Scudder in A Walk Among the Tombstones, un detectiv particular, un fost politist. Acesta este contactat de un traficant de droguri care doreste sa gaseasca o persoana si nu poate face asta de unul singur. Traficantul de droguri vrea sa il gaseasca pe cel care i-a rapit si ucis sotia, pentru a se razbuna.

Din acest punct de vedere, va dati seama ca este un film plin de actiune si lucruri interesante, motiv pentru care va recomand sa-l urmariti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*