Achizitionati un GPS auto universal si haideti sa facem impreuna o plimbare prin lume

“Ce zile toride de vara si ce bine ne-ar prinde o plimbare la munte!” Cam asta am auzit timp de o luna din gura iubitei mele plimbarete. Cum puteam eu sa ii mai spun ca as face orice pentru ea cand, imi sugera in mod evident ca nu se intampla asta si ceva e gresit in comportamentul meu de iubit perfect panin acel moment?! Cum puteam sa o fac sa inteleaga ca exista un impediment care ne pune piedica si ne tine pe loc in orasul nostru atat de banal, al carui farmec s-a pierdut odata cu inaitarea noastra in varsta si nimeni si nimic nu reuseste sa ii readuca acel farmec demult pierdut si uitat?!

M-am hotarat sa imi fac iubita fericita si sa tin aprinsa flacara iubirii noastre si am facut o alegere pe care nu o sa o regret niciodata, caci mai era ceva ce ne tinea in casa, dar mai ales in orasul monoton, faptul ca eu nu cunosteam foarte bin traseul montan din tara noastra, care putea fi parcurs cu masina. Am un prieten, poate mai multi, dar in acesta am cea mai mare incredere care m-ar fi putut ghida in calatoria mea, dar nu voiam ca el sa fie martorul calatoriei noastre, caci am vrut sa pastrez intimitatea de cuplu, mai ales ca aveam sa pregatesc o surpriza frumoasa pentru iubi mea, ce avea sa ii schimbe atat numele de familie, cat si statutul.

La sfatul unui bun prieten am aruncat cativa ochi pe net caci aveam nevoie urgenta de un GPS, care sa imi faciliteze calatoria. Nu mi-a placut ce am gasit in urma propunerii lui, insa din greseala am accesat o pagina, care s-a dovedit a fi pe masura asteptarilor mele. Am gasit pe pagina oficiala a celor mai buni masistem-navigatie-gps-auto-smailo-hd-43-fara-hartaestri in electronice https://www.autolux.ro/navigatie-gps, dupa parerea mea, un obiect care nu doar m-a ajutat enorm, dar m-a facut fericit si mai linistit de fiecare data cand am plecat de nebun, eu si sotia mea, prin lumea intreaga. Am gasit, tot din pura intamplare aceasta bijuterie care s-a dovedit a fi foarte bun pana acum si care nu a cedat niciodata si ramas devotat si fidel ca in prima zi in care l-am achizitionat. Asadar, va recomand cu incredere acest sistem multifunctional care va ghideaza cu usurinta in calatoria dumneavoastra.

 

Cred cu tarie ca vreti sa aflati si deznodamantul povestii mele. Asadar, o sa va relatez cu mici detali, mentionand faptul ca sotia mea a fost mai mult decat multumita de surpriza plecarii noastre, dar finalul a reusit sa o emotioneze, astfel incat a reusit sa ma surprinda si pe mine reactia ei, caci stiind-o o fire mai rece, am considerat ca o sa primeasca cu aceeasi calmitate cu care imi raspunde la telefon aceasta scurta propunere a mea, dar cu adevarat foarte important pentru ea. Astazi, sotia mea are o noua dragoste, GPS-ul, care spune ea a purtat-o pe culmile fericirii si implinirii sufletesti.

Dac doriti, la randul dumneavoastrasa cercetati acest obiect aruncati mai intai un ochi asupra istoricului si aparitiei acestora pe: https://ro.wikipedia.org/wiki/Sistem_de_pozi%C8%9Bionare_global%C4%83.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*