Ai nevoie sa primesti comanda cand vrei tu?

Am avut multe discutii contradictorii cu prietenii mei in ceea ce priveste masina personala. Eu inca imi sustin cu tarie ideea. Si aceea ca nu ar trebui sa iti cumperi un lucru daca nu ti-l permiti. Iar daca ti-l cumperi sa produca bani la randul lui. De exemplu de ce sa cumperi o masina pentru a te plimba prin oras cand ai la dispozitie mijloacele de transport in comun. De ce sa bagi benzina de 500 de lei pe luna cand poti cumpara un abonament cu 120lei. E vorba de economisirea banilor si de cultura financiara a fiecaruia. Daca ai un serviciu in oras si tu stai la periferia acestuia, da in situatia respectiva se merita. Trebuie sa analizezi bine problema si sa aplici procedeul cost/avantaje. Cat platesti si ce primesti.

In ceea ce priveste masina personala sunt 2 tipuri de oameni. Cei care au cativa bani si ii investesc intr-o masina scumpa si consuma de te ustura nu in fund ci in buzunar. Si pentru ce? Ce te ajuta caii de sub capota la semafor? Cu ce te  ajuta marca de pe masina cand vrei sa cumperi un vin bun? La nimic. Si mai este o categorie de oameni care isi cumpara masina la mana a 2-a cu un consum mic. De la care singura pretentie este aceea sa isi faca treaba. Sa-si duca copii la gradinita si in acelasi timp sa mearga la munca. Unde se vede diferenta? Raspunsul este in buzunar. Nu doresc sa va influentez dar cred ca e mai bine sa ai banul in buzunar si sa iti cumperi un vin la 200 de euro.  Dar fiecare alege cum sa-si consume banii. Eu unul daca as alege sa imi cheltui banii pe o masina mai scumpa ar fi o masina veche pe care as reconditiona-o. De ce?  Pentru ca e un obiect ce nu isi pierde valoarea in timp. Ba mai mult de atat daca o pastrezi in conditii bune peste cativa ani s-ar putea sa scoti dublu pe ea. Exemplul lui Tiriac care de curand face parte din clubul miliardarilor din industria auto. Si totusi nu produce nimic. Dar a investit niste bani cu cap.

Afacerile in domeniul auto merg chiar bine. Si ca mecanic castigi destul de bine. Dar si mai bine merge in domeniul firmelor de curierat. Fara multa investitie, fara multe batai de cap iti faci clientela si reusesti sa invingi. Pariez ca cei care au pornit aceasta afacere cu firme de curierat nu jongleaza cu banii pe lucruri care isi pierd valoarea si prefera sa aiba cash-ul la ei stiind ca banul este lichiditate prin excelenta si pentru asta nu iti trebuie un IQ de peste 160. Ci doar sa te duca capul cat de cat, ca ceea ce faci nu e tocmai economie ci risipa.

Cumpar foarte mult din mediul online si am tot timpul probleme cu curierul deoarece niciodata nu ma gaseste exact cand ajunge el in zona deoarece sunt un om ocupat si stau foarte putin pe acasa. Acum ceva timp am cumparat cateva articole personalizate pentru sotia mea. Nu era un pachet foarte greu si foarte voluminos. Singura mea pretentie era ca sa ajunga la timp deoarece voiam sa ofer acele produse cadou. Si cu sotia mea in jur, nu reusesc sa ascund nimic de ea. Si am preferat sa comand cu 3 zile inainte pentru a le primi cu o zi inainte de ziua ei sau cel putin de ziua ei. Curierul respectiv mi-a dat planurile peste cap. Nu am primit pachetul decat abia dupa 5 zile. O porcarie….

Anul acesta am avut deschisa o afacere si a trebuit sa plimb niste acte in original cu un partener din Timisoara iar eu locuiesc in Iasi. Nu numai ca aveam nevoie urgenta de acele acte dar erau si foarte valoroase. Asa ca am colaborat cu Xcurier. La inceput nu s-a remarcat cine stie ce. Dar dupa mi-am dat seama ca este cel mai eficint de pe piata din punct de vedere al timpului de livrare. Asa am zis ca merita sa le testez un pic timpul de livrare. Asa ca am dat comanda din nou de niste lucruri personalizate dar le-am specificat ca vreau prin curierul rapid Xcurier. Le-am specificat cand vreau sa ajunga si surpriza… Au ajuns exact la ora specificata si numai bine inainte sa suflam in tort.

Recomand serviciile X CURIER. Ii puteti contacta la numarul de Tel: 0786-860066 Tel: 0786-860068 sau prin email:office@xcurier.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*