Alternosfera a canta in Underground la Iasi

Pe 17 octombrie a avut loc un concert a trupei Alternosfera, in Underground Pub din Iasi. Evenimentul a fost unul important pentru fanii muzicii rock din oras si au venit in numarul mare pentr a sustine importanta trupa de rock alternativ. Trupa din Chisinau a reusit sa umple localul intr-un timp scurt. Pretul biletelui a fost unul modest, 25 de lei, iar dupa parerea mea este un pret corect pentru a vedea o asemenea trupa.

Un lucru care nu mi-a placut la concertul pe care il asteptam, a fost intarzierea trupei, iar din cate am observat este a 2-a oara cand se intampla asta in Underground, in conditiile in care am participat la 2 concerte care au avut loc in acest pub.

Cat despre felul in care au concertat cei de la Alternosfera, nu pot comenta prea mult, pentru mine este o trupa buna si chiar mi-a placut cum au reusit sa energizeze publicul, chiar daca nu au interactionat foarte mult cu fanii.

Muzica lor este una de calitate, iar sunetul din Underground este unul perfect pentru astfel de evenimente. Probabil sonorizarea este partea cea mai important in acest Pub, motiv pentru care il face atractiv pentru o multime de tineri care vin sa se distreze in fiecare zi.

In concluzie, evenimentul de pe 17 iulieĀ a fost unul de succes, trupa a avut un concert frumos si toti au fost plini de energie, chiar si dupa 2 ore de asteptat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*