Aplicatii utile pentru Windows

Sunt mereu in cautare de aplicatii noi cu care sa imi tunez sistemul de operare. Vreau sa il fac cat mai rapid posibil, deci aici stiu ca mai mult tine cont de hardware-ul tau, dar aplicatiile pot ajuta si ele. Vreau sa am aplicatii care sa ma ajute in diverse proiectel epe care le fac, de aceea am decis sa fac o lista cu cateva aplicatii folositoare pe care le folosesc zilnic si pe care poate le vei folosi si tu.

Lista este una subiectiva, poate tu deja ai aceste aplicatii instalate sau poate nu ai nevoie de ele, desi am incercat sa pun in acest articol cateva aplicatii pe care orice utilizator de internet le-ar putea folosi candva. Chiar daca sunt foarte multe programe interesante pentru diverse lucruri cum ar fi BS Player pentru redarea de material video, Winamp pentru redarea de material audio si toate cele, am incercat sa gasesc ceva ce nu intra intr-o anumita categorie tipica, cea mai interesant. Hai sa vedem despre ce e vorba:

1. Wireless Network Watcher

Nu stiu despre voi, dar eu mereu am vrut sa vad daca cineva imi acceseaza wireless-ul. Chiar daca era cu parola, in ziua de astazi e destul de usor sa afli parolele, in special la o conexiune de wireless. Cu ajutorul aplicatiei Wireless Network Watcher pot sa vad exact adresa de IP si de MAC a celui conectat.

2. Sandboxie

De multe ori probabil ati vrut sa instalati o aplicatie dar nu erati sigur daca este un virus sau nu. Poate antivirusul nu a detectat-o, dar avand vedere locul de unde a fost downloadata, inca mai aveti suspiciuni. Puteti rula orice aplicatie in Sandboxie pentru ca acesta nu are nici o legatura cu sistemul vostru de operare.

3. Speccy

Speccy este acea aplicatie care va ofera toate informatiile despre laptop-ul sau sistemul dumneavoastra. Ati uitat cati GB de RAM aveti sau ce placa de baza? Speccy o sa va ofere aceste informatii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*