Avantajele folosirii platformei E-istet.ro

logo-simplu_219x741

Nu este o noutate ca tot mai multi copii refuza sa invete si acest aspect devine o problema pentru majoritatea parintilor. Din cauza calculatorului si a dispozitivelor care au aparut pe piata in ultima perioada, tot mai multi copiii aleg sa isi petreaca timpul facand alte lucruri. Din acest motiv, devine tot mai greu pentru parinti sa ii convinga sa invete si sa faca lucruri folositoare, dar totusi exista pe internet cateva optiuni care pot sa ajute orice parinte.

E-istet.ro este o platforma online de e-learning care ii poate pregati pe copii pentru diverse examene care urmeaza la scoala. Avand in vedere ca internetul este preferatul multor copii, aceasta platforma este creata in asa fel incat sa ofere entuziasm copiilor si sa ii faca sa isi doreasca sa invete tot timpul.

Pentru parinti, platforma E-istet.ro este foarte utila, cu siguranta le va usura munca si vor putea apela oricand la ea pentru a ii face pe copiii lor sa invete lucrurile de care au nevoie. Nu va trebui sa te mai certi cu ei si sa ii convingi sa faca exercitii sau lucruri asemenea, platforma aceasta online le va oferi informatiile de care au nevoie.

Copiii vor reusi cu usurinta sa utilizeze platforma aceasta, fiind creata in asa fel incat sa fie inteleasa cu usurinta de toti copiii. Sunt sanse mari sa le placa sa invete cu ajutorul ei, cea ce inseamna ca vor asimila imediat informatiile oferite.

Sunt diponibile 3 pachete, pe care parintii le pot achizitiona. Abonamentul Bronz, care iti ofera 24 de incercari si 8 teste, Abonamentul Argint, care ofera 48 de incercari timp de 2 luni si Abonametul Aur care ofera 72 de incercari timp de 3 luni. Achitionarea lor costa 29 de lei, 48 de lei si respectiv 57 de lei.

Aveti mai multe detalii in imaginea de mai jos:

abonament

Daca stai putin sa te gandesti, iti dai seama ca preturile nu sunt deloc mari, avand in vedere cea ce ofera platforma si cat de utila este.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*