Blackhat Hacker – 2015

Am vazut  un film numit Blackhat Hacker, aparut in 2015, pe data de 16 ianuarie in Romania. Atunci cand am vazut trailerul de la el, mi s-a parut foarte interesant si asteptam cu nerabdare sa il vad, ma gandeam ca va fi un film bun si captivant.

Totusi, nu s-a dovedit a fi asa, chiar daca idea a fost destul de buna, se putea face un film mult mai interesant. In  Blackhat Hacker este vorba de un individ care reuseste sa distruga pompele de la o centrala nucleara, rezultand astfel un accident nedorit.

Sistemul pe care l-a folosit, codul pe care s-a bazat cand a creat “programul” a fost scris de 2 prieteni, unul din el fiind in puscarie si altul lucrand pentru Guvernul din China. Astfel, pentru a rezolva situatia, cei 2 incearca sa il gaseasca pe cel care a reusit sa distruga pompele de la centrala nucleara si care a reusit sa mai de-a peste cap anumite sisteme.

Pare un film interesant, dar nu este chiar asa, pot sa spun ca este destul de plictisitor si are putina actiune si parti interesante. Pe IMDB are nota 5.6, o nota mica, dar cu siguranta nu ar merita mai mult.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*