Cat de importanta este vacanta pentru tine?

Nu stiu cati dintre voi aveti obiceiul sa plecati in vacante macar o data pe an, dar pot sa spun ca este foarte important sa iti faci timp pentru a te relaxa si pentru a uita de problemele pe care le ai. In ziua de azi, tot mai multi dintre noi avem diverse probleme, cea ce inseamna ca nu mai avem timp sa ne relaxam, iar acest lucru nu este tocmai benefic pentru sanatatea noastra.

Consider ca este foarte important sa avem timp pentru o vacanta cat mai des posibil. Sunt momente cand ne simtim foarte obositi si stresati, pentru ca problemele ne preseaza si nu avem o solutie pentru a le rezolva.

Chiar daca unii vor spune ca nu trebuie sa pleci in vacanta pana nu rezolvi toate problemele pe care le ai, sunt de parere ca o mica pauza iti va prinde bine. Atunci cand te intorci dintr-un concediu cu siguranta te vei simti mai bine, mai relaxat si mai plin de viata, cea ce inseamna ca vei incepe sa lucrezi la proiectele tale mult mai bine.

Sunt de parere ca o vacanta iti prinde bine si pe planul de productivitate. Cu siguranta atunci cand te intorci dintr-o vacanta vei fi mult mai linistit si vei putea lucra mai usor, asa ca vei fi mai productiv, un avantaj important pentru toti.

Eu incerc sa am macar o data pe an cateva zile de relaxare si sa uit de treburile pe care le am. Sunt multe persoane de succes care aleg sa faca asta. Chiar daca il timpul anului lucreaza foarte mult, au o perioada de vacanta cand nu doresc sa faca nimic legat de activitatea lor, pentru a se relaxa exact asa cum are nevoie.

Spre exemplu nu stiu daca ati aflat de Transalpina. Este un drum stravechi folosit de romani pentru a traversa carpatii. Dar nu a fost abandonat. Acest drum are si o isotrie mai recenta deoarece romanii nu au fost singurii care s-au folosit de acest drum. De aceea acest drum a fost reconstruit de Germani in timpul razboiului. Eu am calatorit cu masina pe Transalpina si vreau sa va spun ca este o priveliste uluitoare. Prietena mea nu se mai oprea din facut poze si selfie-uri. Mergeam un pic si zicea: Uite si aici merge.. si aici… si aici… ohh… aici e genial. A fost o calatorie superba si recomand tuturor sa isi includa in traseul de vacanta transalpina.

Am fost informat la Popasul Regelui (un local superb) ca defapt acesta sosea din zilele noastre este cunoscuta si sub numele de: Drumul Regelui. Deoarece Carol al 2-lea a reconstruit acesta sosea si a fost primul care a parcurs acest drum impreuna cu familia regala. Poate nu stiati dar Transalpina este un drum mai vechi, mai frumos si la o inaltime mai mare decat transfagarasanul. Sunt multe locuri de vizitat in tara noastra pe care va incurajez sa le vizitati.

In concluzie, fa tot posibilul sa ai o vacanta reusita pentru a putea sa te relaxezi si de aceea trebuie sa vizitezi Transalpina..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*