Cat de importante sunt amintirile pentru tine?

Probabil cei mai multi dintre noi avem un folder, ascuns undeva in calculator, unde pastram cateva fotografii care ne amintesc de niste momente placute din viata noastra. Pentru multi dintre noi, amintirile sunt un lucru important, tot timpul ne dorim sa ne amintim de anii frumosi ce au trecut si de momentele in care ne simteam bine. Sunt sigur ca toti aveam lucruri de care ne este dor, momente pe care am vrea sa le retraim, dar nu se poate, asa ca folosim imaginile pentru a ne aminti de cea ce a fost.

Atunci cand se apropie un eveniment important din viata ta, ar trebui sa faci tot posibilul sa obtii fotografii si filmari potrivite, pentru a le pastra toata viata, sa iti amintesti cum erai atunci. Fiecare dintre noi are un eveniment important in viata sa, un eveniment pe care ar vrea sa si-l aminteasca tot timpul, asa ca trebui sa te gandesti cum poti obtine un album foto potrivit.

Sa vorbim, de exemplu, despre o nunta sau un botez, 2 evenimente care sunt foarte importante pentru fiecare. Sunt sigur ca atunci cand vine ziua nuntii tale te gandesti cum sa faci ca totul sa fie perfect, cum sa obtii un eveniment cat mai reusit si cum sa ramane atat in amintirea ta cat si in amintirea invitatilor. Toti ne dorim un eveniment special, o nunta cat mai frumoasa si cat mai interesanta, asa ca organizam totul in cel mai mic detaliu si incercam sa facem totul aproape perfect.

Pentru a obtine amintirile perfecte, trebui sa angajezi un fotograf priceput care sa stie momentele potrivite pe care sa le fotografieze si cum sa faca o fotografie perfecta. Cu siguranta poti gasi usor un fotograf pentru nunta ta, dar nu vei sti daca va reusi sa obtina fotografiile pe care le doresti. Din acest motiv, trebuie sa cauti putin persoana potrivita, sa te interesezi daca are experienta si aparatura necesara pentru cea ce ai tu nevoie.

Iti poti da seama foarte usor daca fotograful respectiv te poate ajuta sa obtii amintirile de care ai nevoie printr-o simpla analiza a portofoliului acestuia. Foarte multi fotografi au un site de prezentare, unde isi prezinta imaginile de la alte nunta unde au fost angajati, asa ca poti sa observi ce imagini a reusit sa surprinda si cu siguranta iti vei da seama daca merita sa apelezi la el sau nu.

Cam asa arata un site de prezentare a unui fotograf, www.constantinbutucstudio.ro, un site care are tot ce ii trebuie, portofoliu, servicii oferite si alte detalii de care sigur vei avea nevoie.

Sunt de parere ca atunci cand vine vorba de servicii trebuie sa analizezi putin lucrurile pentru a sti daca merita sau nu. In acest caz, trebuie sa te uiti putin la portofoliul fotografului si iti vei da seama imediat ce stie sa faca.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*