Cate ceva despre Project Ara

Chiar daca este o idee mai veche si multi au aflat deja ce reprezinta, vreau sa scriu acest articol pentru ca ideea mi se pare foarte interesanta si cred ca ar trebui promovata foarte mult. Project Ara este un proiect lansat de cei de la Google, care doresc crearea unui telefon care sa poate fie modificat de utilizatori, exact cum se intampla cu laptopurile si calculatoarele din ziua de azi.

Astfel, Project Ara inseamna crearea unui telefon dupa propriile dorinte, dupa propriile criterii, in functie de cea ce ai tu nevoie. Poate ca sunt persoane care nu isi gasesc un smartphone potrivit, pentru ca nici unul nu ofera tot cea ce au nevoie. In acest sens, Project Ara poate ajuta tot mai multi utilizatori sa isi personalizeze telefonul, folosind componentele de care are nevoie fiecare.

Cu toate ca este un drum lung pana la succes, cred ca in curand acest lucru va fi posibil si Project Ara va prinde viata, asa ca ar trebui sa ne asteptam cu totii sa ne putem cumpara telefoane dupa propriile dorinte, in curand.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*