Ce faceti in timpul vostru liber?

Unii dintre noi nu prea stim ce sa facem cu timpul liber, motiv pentru care uneori alegem sa muncim, fara sa ne dam seama ca am putea profita de el intr-un mod mult mai placut. Avand in vedere ca salariile sunt destul de mici si banii nu prea ne ajung pentru a face cea ce ne dorim, tindem sa lucram si in timpul liber, pentru a obtine bani in plus.

Totusi, sunt de parere ca nu este chiar cea mai buna idee, fiindca avem cu totii nevoie de relaxare, pentru a putea munci mult mai eficient dupa ce ne terminam vacanta. Avand in vedere ca eu lucrez pe internet, am un program destul de flexibil si imi pot face ce program eu. Astfel, de foarte multe ori prefer sa imi fac timp si pentru alte activitati, niciodata nu stau sa lucrez prea multe ore, fiindca voi fi foarte obosit, cea ce inseamna ca nu voi mai lucra atat de eficient.

In general, in weekend prefer sa nu lucrez si sa ma relaxez, prefer sa ies cu prietenii in oras si sa ma recreez, asa cum imi place mie. Chiar daca as putea sa stau si in weekend cateva ore pentru a lucra, consider ca este mai importanta relaxarea mea, decat cativa bani in plus pe care i-as putea obtine.

In timpul zilei, cand vreau sa fac o cauza, caut cateva jocuri online, cum ar fi niste jocuri puzzle, fiindca sunt simple si destul de interesante. Uneori, mai dau si peste jocuri matematica distractiva, iar majoritatea chiar iti vor pune mintea la contributie. Astfel de jocuri sunt interesante si vi le recomand, mai ales daca vreti sa exersati putin matematica vostra.

In concluzie, va recomand sa va creati propriile momente in care sa va relaxati, pentru ca veti fi mult mai productivi in ziua urmatoare, cand va trebui sa incepeti munca iarasi.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*