Ce faci cand ti se strica laptopul tau Apple?

Laptopurile Apple sunt printre cele mai ravnite de pe piata. Au un design ce iti taie respiratia, sunt extrem de compacte, atat de diferite de laptopurile oferite de ceilalti producatori. In plus, au performante extrem de bune, iar calitatea componentelor si a materialelor din care sunt realizate sunt superioare. Pe ecran, imaginea se vede exceptional. Cine nu si-ar dori un asemenea laptop?

Daca sunteti deja fericitul unui laptop Apple, sfatul specialistilor in service laptop apple este sa aveti grija de el si sa-l curatati cel putin de doua ori pe an ca sa evitati eventualele probleme ce pot aparea. Pentru ca laptopurile Apple au preturi mai mari decat media, inevitabil tot ce tine de reparatia lor sau de inlocuirea componentelor sale este destul de costisitor. Platiti mai mult ca sa va bucurati de calitate mai mare, insa si laptopurile Apple sunt echipamente compacte, “inghesuite” ce functioneaza avand la baza mii de lipituri si piese electronice minuscule. Ceea ce vreau sa spun este ca inevitabil si acestea se pot defecta la un moment dat.

In timp ce unele laptopuri de pe piata, mai ales cele ieftine si de calitate slaba, au din fabrica defectiuni comune sau greseli de asamblare, nu acelasi lucru putem spune despre laptopurile Apple. Cu toate acestea, spuneam ca un procent semnifictiv de solicitari de service laptop apple este pentru solutionarea problemelor ce apar in urma accidentelor sau a tratarii inadecvate.

Vorbim aici de varsarea din greseala a unui lichid (cafea, suc, apa) pe tastatura, scaparea laptopului din mana, necuratarea sa de praf timp de peste 1 an, trantirea sa, mancarea deasupra tastaturii, smulgerea cu putere a mufei de la alimentator din laptop, purtarea laptopului intr-o geanta in care tinem cheile sau alte obiecte mai mult sau mai putin ascutite. Si lista poate continua.

In consecinta poate fi nevoie de interventie competenta din partea unui service laptop apple pentru:

– inlocuire tastatura
– reparare sau inlocuire alimentator
– inlocuire ecran
– schimbarea unor componente ale carcasei
– repararea sau inlocuirea hard diskului

Ce aveti de facut in aceste situatii?
Cat mai curand mergeti la un service specializat cum este onlaptop.ro . Nu aveti timp pentru ca defectiunea a intervenit subit si aveti alte planuri de rezolvat? Nicio problema.

La onlaptop.ro aveti posibilitatea de a solicita preluarea echipamentului gratuit direct de la adresa unde sunteti (acasa sau la serviciu) si repararea sa in conditii de siguranta, in service.

Indiferent de natura situatiei la onlaptop.ro gasiti un service laptop apple competent.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*