Ce vei gasi pe The Noir Side

Atunci cand am inceput sa fac siteuri nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge atat de departe, in sensul ca voi ajunge sa imi fac mai multe siteuri, bloguri si voi ajunge sa am habar cat de cat cu ce “se mananca” aceasta “meserie”. La inceput totul parea ciudat, imi era greu sa inteleg chiar si lucrurile esentiale, dar cu timpul, cand am inceput sa-mi dau seama cum sta treaba, am tot facut siteuri si am scris pe blogul personal cat de des puteam. Nu vreau sa spun ca sunt un expert in acest domeniu, dar consider ca stiu cateva lucruri utile care m-au ajutat pana acum sa imi ating obiectivele si sper sa fac asta si in viitor.

Pe acest nou site vreau sa postez diverse articole informative, tutoriale IT, stiri din viata de zi cu zi si multe alte lucruri pe care le consider folositoare pentru cititori.

Vreau sa aduc cititorilor articole folositoare, nu doar lucruri personale pe care unii poate nici nu le citesc pentru ca nu sunt interesati de viata altuia.

Din acest motiv, am ales sa imi fac un site de sa scriu ceva mai interesant decat cea ce scriu pe blog. Voi face in special tutoriale IT si pentru Android, voi posta stiri din aceasta arie, pentru ca suntem interesati cu totii de ce tehnologii apar noi si ce vom putea folosi peste ani si ani sau chiar in acest moment.

Nu voi lipsi nici articolele despre sanatate, articole unde sa gasiti diverse informatii care sa va ajute sa aveti o viata mai sanatoasa. Avand in vedere cat de greu este in ultima vreme sa iti mentii sanatatea, ai nevoie de informatii din acest domeniu.

Sper sa gasiti pe The Noir Side informatiile de care aveti nevoie in viata voastra.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*