Clinica stomatologica poate creste increderea in sine…

O clinica stomatologica este un spatiu in care cei mai multi gasesc o speranta in ceea ce priveste sanatatea dentara si rezolvarea problemelor dentare. Unii aleg sa mearga din placere impletita cu pasiune, iar altii din necesitate sau pentru ca nu mai au cale de intoarcere, iar solutia finala este vizita la medicul stomatolog.

slideRecent m-am confruntat si eu cu o experienta mai neplacuta. Intr-un final, am descoperit ca si dentistii sunt oameni cumsecade si blanzi. Desi eu auzisem tot felul de mituri despre cabinetele stomatologice, cand m-am pomenit in incaperea cu pricina, m-am mirat sa vad ca totul stralucea in jurul meu si totul semana cu un coltisor de sanatate din mijlocul raiului. Am descoperit, intr-un final, ca amanatul tratarii cariilor nu este un lucru benefic si pe langa mirosurile neplacute cauzate de nevinovatele carii, cat si aspect, aveam dureri insuportabile, fiindca micii nervi se jucau cu creierul meu si ma faceau sa percep o simpla durere dentara ca pe un sfarsit tragic, un chin cumplit. Am descoperit aceasta clinica intamplator, cand pierdeam timpul pe facebook si din curiozitate am accesat pagina: https://www.facebook.com/Clinica-Danciu-284393504958321/ . La inceput nu am acordat mare importanta si am gandit ca e un cabinet stomatologic ca toate celelalte, dar nu mare mi-a fost uimirea sa aflu ca cea mai buna prietena a mea mergea de mai bine de un an la aceasta clinica. Stiam ca merge cu dintii in “service”, cum imi placea mie sa o alint, dar nu am fost niciodata dornica sa aflu mai ulte detalii. Pana in ziua in care mi-am luat inima in dinti si tot din curiozitate am insotit-o la clinica. Initial, am ramas blocata cand am patruns in minunata lume a omuletilor cu halate albe. La inceput eram cuprinsa de teama si frica, dar pe parcurs, din cauza durerii de dinti am acceptat situatia si m-am lasat dusa de val. Am fost una din norocoasele paciente care a fost tratata asemenea unei zeite, iar serviciile sunt de calitate si pot sa spun ca pacientii sunt pe maini bune in acest cabinet stomatologic. Recunosc ca, dupa primele trei sedinte, am scapat de temeri si acum merg cu drag in micul univers alb. Imi place si nu imi pare rau deloc ca trebuie sa scot bani din buzunar, pentru ca sunt constienta ca o fac pentru sanatatea mea, nu pentru altcineva, iar serviciile medicilor sunt pe masura asteptarilor mele si merita sa incercati diverse tratamente in acest cabinet de specilitate si cu renume, dar si vechime in domeniu.

POZA-4-SLIDE-980x445

Dupa nenumaratele vizite, mai mult din placere, am reusit sa imi recapat increderea in sine, caci acum zambesc destul de des si imi place sa ma laud cu noua mea achizitie sau de ce nu, imbunatatire. Daca v-am convins, ca serviciile celui mai vechi cabinet din Romania sunt de calitate, puteti apela cu incredere la ei si un simplu telefon, facandu-va programare, va poate schimba viata, caci da, zambetul cucereste inimi. Mai multe detalii gasiti si pe pagina proprie a clinicii stomatologice http://clinicadanciu.ro/ sau pentru a va facilita munca, in caz ca nu aveti acces la internet sau doriti sa le salvati datele de contact va pot face un serviciu, impartasindu-le cu voi:

Telefon : 0258 731 211
Str. Aviator Olteanu, Sebes, jud. Alba
Tel mobil Dr. Danciu Nicolae 0744618072
E-mail: office@clinicadanciu.ro

Sper ca si voi sa pasiti cu incredere in lumea lor si tot cu incredere sa va etalati zambetul!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*