Copilul tau de joaca pe calculator?

Atunci cand vine vorba de jocuri pe calculator avem multe de discutat, mai ales cand este vorba de copii, care ar dori sa se joace toata ziua, cea ce nu este deloc bine. Copiii doresc sa se joace pe calculator foarte mult, mai ales in ultimii ani cand au aparut o multime de jocuri noi cu o grafica uimitoare. Astfel, unii copii au devenit depedenti de jocurile pe calculator si parinii cu greu ii mai pot convinge sa renunte la ele.

Daca ai un copil mic, cel mai bine ar fi sa ii arati cateva jocuri online, pentru ca acestea sunt unele simplu si probabil nu va mai dezvolta o depedenta atat de mare de jocurile pe calculator. Poti sa cauti cateva jocuri cu ATV daca vrei sa il faci faci fericit. Baietii prefera in general jocurile cu masini, fiindca acestia au o pasiune nativa pentru masini. Cauta ceva care sa ii placa si sa il tina ocupat, dar nu il invata sa faca asta toata ziua, fiindca nu este deloc o idee buna.

Jocurile online nu sunt potrivite doar pentru copii, consider ca adultii le pot alege cu aceeasi usurinta. Sunt sigur ca avem cu totii momente cand dorim sa ne jucam ceva mic, dar nu dorim sa descarcam un joc prea complex. Atunci, poti alege ceva online, fiindca vei gasi cu mare usurinta un joc care sa iti placa.

Atunci cand vrei sa faci o pauza de la munca cu siguranta un joc online te va ajuta sa ai parte de o mica relaxare. Eu ma joc tot timpul ceva online atunci cand lucrez la calculator, fiindca dupa ceva timp simti nevoia sa iei o pauza, iar jocurile online sunt pentru mine varianta perfecta.

In concluzie, jocurile online sunt potrivite pentru toate varstele, dar trebuie sa ai grija la copilul tau, sa nu exagere cu jocurile.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*