Cum alegi idea perfecta pentru designul interior?

Cu siguranta iti este greu sa alegi o idee perfecta pentru designul interior al casei tale, motiv pentru care trebuie sa analizezi putin situatia si sa te gandesti ce s-ar potrivi pentru ca totul sa fie perfect. Este bine sa ai cateva amenajari mai interesante, pentru a iti transforma casa intr-un loc cat mai interesant. De exemplu, pentru bucatarie as alege ceva interesant si chiar mi-ar place sa am amenajat un mic bar, cu un suport pentru sticle de vin si alte lucruri care tin de acest aspect.

suport-vinuri-bambus-andreea

Uneori mai gasesti pe internet poze cu interioarele mai speciale si daca ai in plan renovarea casei, ar trebui sa cauti cateva idei potrivite pentru tine. Daca ai o casa mare, cu siguranta poti pune in practica multe idei pe care le gasesti, asa ca nu ar trebui sa ratezi ocazia. Este important sa nu iti aglomerezi casa cu prea multe lucruri, sa ai spatiu suficient pentru a te destinde.

Multi tind sa isi cumpere tot mai multe obiecte de mobilier, chiar daca nu au nevoie de acestea, fiindca li se par niste obiecte interesante. Acestia nu se gasesc daca vor avea intradevar nevoie de ele, motiv pentru care isi vor umple casa cu lucruri inutile si nu este deloc recomandat.

Mie imi place sa am o camera libera, sa am ca mobilier doar lucurile necesare, cum ar fi patul, o noptiera, biroul pentru calcultor si un dulap pentru haine. Consider ca alte piese de mobilier sunt inutile, cel putin pentru mine.

Daca ai nevoie de obiecte pentru designul interior al casei tale, poti alege cu incredere un magazin online, pentru ca au preturile mai mici, dar si o colectie mai mare de produse, astfel vei putea sa cumperi cam tot cea ce ai nevoie. Un exemplu ar fi Homex.ro, fiind un magazin care are o colectie impresionanta de produse si sunt de calitate. In plus, vei primi 5% inapoi din valoarea cumparaturilor, bani care se vor strange in contul tau, iar pe viitor ii vei putea folosi pentru alte comenzi.

Am gasit acest videoclip interesant in care este explicata o metoda prin care sa faci un suport pentru sticle de vin, un suport care ii va impresiona pe musafirii tai, cu siguranta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*