Cum alegi un produs IT second hand

Poate ca multi dintre voi nu mai cumparati de multa vreme produse IT second hand, cum ar fi calculatoarele sau laptopurile, dar uneori, buget scazut, ne indreapta spre magazinele care ofera produse second hand, avand preturi convenabile. Atunci cand ai nevoie de un produs performant si nu iti permiti sa il cumperi nou, o buna alegere sunt cele second hand.

Pentru a alege un produs IT second hand de calitate trebuie sa il analizezi bine si sa-l achizitionezi de la magazin de incredere, doar asa vei parte parte de calitatea dorita. Cauta produsul care sa iti satisfaca nevoile, care sa te multumeasca din toate punctele de vedere, un produs potrivit pentru tine.

Produsele refurbished sunt cele recomandate in astfel de cazuri, acestea fiind testate si reparate inainte de a fi vandute. In cazul in care aveau anumite defectiuni, produsele au fost aduce intr-o stare de functionare pentru a fi siguri ca nu aveti probleme cu acestea. Dupa ce a fost testat, magazinul s-a asigurat ca produsul comercializat este intr-o stare buna de functionare, deci poate fi comercializat fara probleme.

Dupa o simpla cautare pe Google, am dat peste www.diabloscomputer.ro, un magazin online ce ofera laptopuri si calculatoare second hand, dar si alte produse din categoria IT, de care ai putea avea nevoie. Acestea vin cu o garantie de 24 de luni(pentru categoria refurbished) si cu o garantie de 12 luni(pentru categoria second hand),  sporind increderea clientilor in produsele lor. Cu siguranta unul dintre motivele pentru care in general  nu cumparati produse second hand este garantia, gandindu-va ca atunci cand veti avea probleme cu ele va trebui sa cheltuiti bani pentru a le repara, dar magazinele importante de pe aceasta piata va ofera garantie.

Daca aveti ocazia, testati produsul inainte de a-l achizitiona si asigurati-va ca functioneaza bine pentru cea ce aveti nevoie. Dupa ce vedeti ca totul merge bine, puteti sa-l achizitionati cu incredere, avand in vedere si perioada de garantie in care produsul va fi reparat gratuit in cazul in care ceva nu functioneaza cum trebuie.

Cautati pe internet parerile clientilor despre magazinul respectiv, asigurati-va ca sunt seriosi in legatura cu garantia. Pe forumuri puteti gasi deseori pareri sincere in legatura cu serviciile oferite de cele mai multe magazine online.

In concluzie, produsele IT second hand sunt inca o varianta buna, mai ales pentru categoria refurbished, care contine deobicei produse intr-o stare foarte bune de functionare, recomandate pentru cei care doresc ceva mai ieftin.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*