Cum inveti sa dansezi?

Nu este chiar atat de usor sa inveti sa dansezi, cei mai multi pierd luni intregi pana ajung sa invete sa danseze asa cum trebuie, iar asta in cazul in care nu vrei sa faci neaparat performanta. Cei mai multi doresc sa invete sa danseze pentru ei, pentru ca se intampla deseori sa fie nevoiti sa participe la un eveniment important. Atunci cand te duci la o petrecere trebuie sa stii sa dansezi, cand ii vezi pe toti ca se distreaza dansand tu nu poti sta deoparte sa te uiti la ei, nu este cea mai placuta idee.
Eu nu stiu mai deloc sa dansezi, nu am ocazia sa invat si nici nu prea imi place, nu mi se pare o activitate prea interesanta. Dar atunci cand ma duc la o petrecere, trebuie sa dansez, fie ca stiu fie ca nu.
Este un lucru important dansul, cel mai bine ar fi sa faci tot posibilul sa inveti cum se danseaza, iar asta o poti face fie apeland la prieteni fie urmand niste cursuri. Cei care vor sa invete sa danseze anumite stiluri mai diferite, cel mai bine ar fi sa se duca la cursuri profesioniste, pentru ca asa vor primi asistenta de care au nevoie si vor putea invata de la persoane care au experienta si stiu cum sa te invete.
Atunci cand apelezi la prieteni nu vei obtine cele mai bune rezultate, pentru ca ei nu stiu cum sa te invete sa dansezi asa cum trebuie. Deobicei este greu sa ii explici cuiva astfel de lucruri, daca stii pentru tine nu este usor sa le arati si altora.
Mie imi vine foarte greu cand sunt nevoit sa arat cuiva anumite lucruri, cum sa faca diverse chestii la care ma pricep. Aici nu ma refer la dans, pentru ca nu stiu sa dansez, dar ma refer la orice alt lucru la care ma pricep. Cand trebuie sa ii explic cuiva ceva de cele mai multe ori imi pierd rabdarea si nu il pot face sa inteleaga, pentru ca nu stiu cum sa ii explic pentru a intelege exact ce vreau sa spun.
Revenind la dans, daca vrei sa faceti cursuri de dans ar trebui sa apelati la o scoala cu experienta si profesori buni. Doar asa vei reusi sa inveti sa dansezi cum trebuie cat mai repede, fara sa pierzi prea mult timp incercand sa inveti sa dansezi.
Poti invata aici latino-time, poti sa inveti sa inveti in stil latino, apeland la o scoala de dans profesionista si cu experienta.
In concluzie, daca doresti sa inveti sa dansezi poti apela la o scoala profesionista, pentru ca iti va veni mai usor sa inveti pasii de dans daca tii explica cineva cu experienta si cunostiinte in acest domeniu. Nu este usor sa inveti pe cineva sa dansezi, trebuie sa stii cum sa ii explici elevului pentru a percepe cat mai repede ideile prezentate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*