Dawn of the Planet of the Apes

Dawn of the Planet of the Apes este un film destul de interesant pe care l-am vazut aseara. In traducere s-ar numi Planeta Maimutelor: Revolutia. Filmul a aparut in acest an, deci este unul recent si chiar cred ca ar fi interesant sa-l urmariti. A aparut pe 11 iulie, deci nu cred ca il veti mai gasi in cinema, in idea ca ar fi mult mai spectaculos sa-l vedeti intr-o sala de cinema.

In film este vorba de o pandemie care a reusit sa le ofere maimutelor anumite puteri pe care nu le aveau inainte. Este vorba de niste maimute care se pot intelege cu oamenii si care pot vorbi. O mare parte din omenire a fost distrusa de aceste maimute, iar acestea credeau ca oamenii au disparut. Pana la urma, maimutele descopera un grup de oameni care au reusit sa supravietuiasca si de aici incepe un razboi imens pentru supravietuire.

Filmul este interesant, intrucat nu este un simplu razboi, fiindca cineva a reusit sa obtina increderea maimutelor si sa cada la o intelegere.

Pe IMDB are o nota destul de buna, 7.9, cea ce inseamna ca este un film bun si merita urmarit. In concluzie, daca doriti sa vedeti un film SF nou, cred ca acesta este cel mai potrivit.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*