De ce sa apelezi la ContaBuc

Daca vrei sa deschizi o afacere sau sa treci pe partea de antreprenoriat trebuie sa stii ca pe langa ideile de business trebuie sa ai grija si de alte parti, cum ar fi partea legala a lucrurilor, contabilitatea si tot ce tine de acte, taxe si altele. Nu sunt foarte in masura sa vorbesc despre aceste lucruri, pentru ca nu este subiectul meu. Eu unul daca as avea o firma as angaja pe cineva care sa se ocupe de acest lucru in timp ce eu ma focusem pe partea cea mai importanta, partea care ma intereseaza si pe care o cunosc cel mai bine, si anume business-ul efectiv, fie ca am un magazin online sau orice altceva.

De ce sa apelezi la ContaBuc

O firma foarte buna care se poate ocupa de contabilitatea firmei tale este www.contabuc.ro. Ii recomand in special pentru experienta pe care o au in domeniu. Avand in vedere ca sunt in afaceri de peste 20 de ani si ca au colaborat pana acum cu firme care mai de care mai diferite, putem spune ca stiu foarte bine ceea ce fac si cu siguranta te pot ajuta si pe tine, fie ca e vorba doar despre asistenta completarii documentelor, expertiza contabila, ajutor privind rapoartele lunare, trimestiale sau anuale, ajutor cu calculul si intocmirea documentelor de plata, fluturasilor de salariu si multe altele.

afaceri

Dupa cum puteti vedea, ofera o gama larga de servicii, si inca nu vi le-am enumerat pe toate. Adevarul este ca cei de la Conta Buc sunt printre cei mai buni din domeniu iar in toti acesti ani de cand sunt pe piata au reusit sa iti creeze o echipa de specialisti care iti pot raspunde la orice intrebare pe care o ai despre aceste subiecte si practic sa se ocupe de acestea pentru tine. Eu personal prefer sa angajez o astfel de firma decat sa ma ocup eu de aceste lucruri. In primul rand, contabilitatea nu face parte din expertiza mea, si cu siguranta m-as chinui foarte mult sa invat anumite concepte care nu ma intereseaza si pe care sa nu le stiu niciodata foarte bine.

Un alt lucru care imi place foarte mult la cei de la Conta Buc este ca au tarife variate, in functie de tipul de afacere pe care il ai si daca esti sau nu platitor de TVA. Spre exemplu, pentru o firma mica avand ca activitate prestarea de servicii, platitoare de TVA, ei te vor taxa intre 200 si 400 de lei pentru serviciul de contabilitate. Bineinteles, mai multe informatii despre tarife sau serviciile lor va pot spune chiar ei. Ii puteti contacta atat telefonic, cat si prin e-mail. Intrati pe site-ul lor oficial unde o sa gasiti datele la contact si cu siguranta aecstia va vor raspunde la toate intrebarile relevante pe care le aveti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*