Despre The Plot

Nu stiu cati dintre voi ati auzit despre cei de la The Plot, dar presupun ca daca nu lucrati sau nu sunteti pastionati de domeniul arhitecturii, design-ului si toate cele aferente cu ati auzit pana acum de aceasta firma. Ei bine, nici eu nu am avut de mult de ei, dar sincer sa fiu in ultimul timp parca sunt pe peste tot, si asta e foarte bine pentru ca au niste servicii foarte bune care m-ar fi ajutat foarte mult pana acum. Pacat ca de abia am aflat de ei. In schimb de acum cand o sa mai am diverse proiecte arhitecturale, stiu la cine sa apelez.

Despre The Plot

Acum hai sa va spun si voua cate ceva despre aceasta echipa si cu ce se ocupa mai exact. Practic The Plot este un atelier de design, un loc unde o sa gasiti o echipa tanara, capabila si cu multe idei interesante. De-a lungul existenei lor au schimbat mai multe sedii dar acum au ajuns de ceva timp sa aiba sediul in cadrul Universitatii de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti, ceea ce mi se pare genial pentru studentii de acolo. De ce?

Pai marea majoritate(aproape toate) serviciile pe care le ofera cei de la The Plot sunt in primul rand folosite(sau asa ar trebui) de catre studentii de acolo, printre care se numara plotare, gravare, printare normala si printare 3D, cutter plotter, design de obiect, machete de arhitectura, sculptare 3D si multe alte servicii pe care le poti gasi mai pe peste tot cum ar fi scanare, indosariere si altele. Totusi, si acestea sunt foarte bune pentru studentii de acolo deoarece atunci cand au un proiect nu trebuie sa alerge tot orasul pentru o printare si o indosariere, ci le pot face in cadrul facultatii cu cateva minute poate inainte de examen, desi nu recomand aceasta practica.

Ma si imaginez ca si student la arhitectura ce viata buna as duce. Daca am nevoie de ceva pentru un proiect, am sediul celor de la The Plot la cateva minute de clasa mea, deci ajung imediat acolo si imi termin treaba imediat, ceea ce e foarte fain. Nu am testat personal serviciile lor, dar foarte multa lume spune ca nu au ce sa le reproseze. Oamenii de acolo fac ceea ce fac de mai bine de la 5 ani ceea ce inseamna ca experienta este clar de partea lor si portofoliul lor este unul destul de stufos.

Chiar si daca nu sunteti student in cadrul facultatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti tot cred ca se merita sa apelati la serviciile celor de la The Plot pentru ca sunt o echipa calabila, cu experienta si ofera o gama variata de servicii pe care nu le gasiti la orice colt. Aveti nevoie de o macheta? Veniti la ei. Un design de obiect, printare 3D sau gravare laser? De ce sa nu dati o fuga pana la ei. Sunt sigur ca vor fi deschisi sa va raspunda la orice intrebari aveti legate de serviciile pe care le ofera si sa va lamureasca mai in detaliu pentru ca nici eu nu ma pricep foarte bine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*