Dracula Untold

Pot sa spun ca imi place sa ma uit la filme, iar de multe ori imi pierd timpul cu diverse filme si seriale, motiv pentru care voi scrie pe acest blog despre filmele si serialele pe care le urmaresc.

Dracula Untold este un film pe care l-am vizionat de curand in cineva si pot sa spun ca mi-a placut destul de mult, chiar daca pe IMDB nu este atat de apreciat si are o nota mica, mai exact 6,1.

Filmul este nou, a aparut in Romania pe 3 octombrie 2014, asa ca momentan nu si-au spus foarte multi parerea despre el.

In film despre vorba de Vlad Tepes, cunoscutul Dracula de la Bran. Dracula este cunoscut pe plan international de marea majoritatea a oamenilor, fiind un simbol pentru tara noastra.

Vlad Tepes face o intelegere cu fortele raului, pentru a-i invinge pe turci care ii ameninta teritoriul pentru ca nu a dorit sa-si lase fiul in mainile lor. Din acest motiv, el trebuie sa gaseasca o varianta pentru a-i invinge si reuseste sa faca asta dupa ce isi vinde sufletul.

Finalul filmului nu este chiar atat de bun, fiind partea cea mai proasta, dupa parerea mea. Chiar daca nu ma consider un cinefil inrait, ma uit destul de des la filme si cu timpul iti faci o parerea generala despre cum ar trebui sa fie un film. Dracula Untold are multe aspecte placute, dar un lucru care nu mi-a placut a fost finalul.

In concluzie, ar trebui sa urmariti filmul, povestea merita atentia noastra, fiind destul de interesanta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*