EURO 2016 – urmaresti fotbalul?

Pot sa spun ca inainte eram microbist si urmaream meciurile echipei favorite, dar dupa o perioada am inceput sa imi pierd timpul altfel, motiv pentru care am evitat sa mai urmaresc prea mult fotbalul la televizor. Uneori am momente cand mai sunt interesat de anumite meciuri, mai ales cand joaca Romania pentru ceva important, cum ar fi Euro 2016, campionatul in care iti doreste fiecare tara in Europa sa ajunga. Pe internet gasesti toate detaliile de care ai nevoie pentru Euro 2016, daca vrei sa stii in ce stadiu mai este tara noastra si daca are sanse sa se califice. Sunt siteuri care ofera informatii detaliate despre asta, asa ca poti cauta pe internet daca ai nevoie de acest date.

Stim cu totii ca nu este usor ca Romania sa ajunga prea departe la Euro 2016, avand in vedere ca este o echipa slaba si unde nu au mai avut schimbari importante de ceva timp. Din pacate, echipa nationala a romaniei a scazut mult in ultimii ani si nu a mai reusit sa faca performanta de ceva timp, chiar daca in trecut era o echipa puternica din Europa si reusea sa puna probleme multor altor tari.

Ultima oara cand Romania s-a calificat la Euro a fost in 2008, iar la Campionatul Mondial de Fotbal nu a mai participat din anul 1998, cea ce inseamna ca este o mare dezamagire pentru noi.

In momentul de fata, Romania sta destul de bine in faza grupelor, fiind pe primul loc, cu 10 puncte. Urmatoarea este Irlanda de Nord care are doar 9 puncte. Totusi, trebuie pastrat acest loc, dar cu siguranta va fi destul de greu, avand in vedere ca toti isi doresc calificarea si lupta pentru ea.

Sunt multi care urmaresc fotbalul la TV atunci cand joaca echipa lor favorita. Pentru majoritatea este un simplu hobby, un simplu obicei pentru a pierde timpul liber si pentru a se relaxa dupa munca. Unii prefera sa iasa in oras, mai ales atunci cand este cald afara si doresti sa stai la o terasa, consider ca meciul de fotbat a serii este momentul perfect pentru a iesi din casa.

Chiar daca pentru unii este doar o pierdere de timp, sa urmareasca meciurile de fotbal, pentru unii este mai mult decat un hobby, este chiar o pasiune si fac tot posibilul sa vada cele mai importante meciuri ale echipei lui preferata.

Fiecare are un hobby a lui si o pasiune, fiecare isi pierde timpul diferit si se relaxeaza intr-un mod specific.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*