Extensii folositoare pentru Google Chrome

Google Chrome este unul dintre cele mai bune browsere care sunt acum pe piata si tind sa spun ca este si cel mai folosit. De-a lungul timpului a reusit sa castige foarte mult teren in fata celor de la Mozilla Firefox, care este si acum cel mai mare competitor al lor, dar si in fata altor browsere precum Safari, Opera si de ce nu, Internet Explorer. Viteza, design-ul simplu, optiunile vaste si extensiile au facut din Google Chrome un browser pe care sa il aleaga toata lumea si sincer sa fiu si eu il folosesc deja de cativa ani fara vreun repros.

Bineinteles, au fost momentan in care nu se misca deloc bine sau momente in care speram la altceva, dar comparand cu celelalte alternative pe care le avem, tind sa cred ca Google Chrome este castigator. Ceea ce imi place in mod special al acest browser este faptul ca au diverse extensii pe care sa le instalezi pentru a-ti personaliza browserul. Astazi vreau sa va spun putin despre 3 extensii pe care le folosesc si pe care, sincer, nu le-as dezintala niciodata.

Primul despre care vreau sa va vorbesc este AbBlock Plus care imi mascheaza reclamele pe absolut orice website intru, fie ca e o melodie pe youtube sau un blog. Astfel nu imi mai sar zeci de pop-up-uri sau alte cele. Al doilea este Google Mail Checker care imi arata intr-un mic chenar rosu numarul e-mailurilor necitite si se actualizeaza imediat cand primesc ceva nou. Ultima extensie este Yahoo Mail Checker care face acealasi lucru ca si versiunea pentru Google Mail. Ma ajuta foarte mult sa raman productiv si sa nu imi verific mailul din minut in minut, ci doar atunci cand primesc ceva.

Bineinteles, sunt mii de extensii pe magazinul celor de la Google Chrome, dar pe acestea 3 le folosesc in mod special.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*