Facebook Like – aplicatia pentru telefoanele mai putin “inteligente”

Daca esti posesorul unui telefon mai putin smart care nu suport internet la o conexiune 3G sau 4G, ci doar 2G, atunci aceasta aplicatie este perfecta pentru tine si vei vrea sa citesti acest articol integral. Sunt sigur ca stiti ca pana acum telefoanele acestea nu aveau o aplicatie de mobil dedicata strict pentru Facebook, ci trebuiau sa intre de fiecare data pe un browser pentru a se conecta. Ei bine, de acum incolo nu va mai trebui sa va chinuiti atat pentru ca cea mai mare retea sociala din lume a lansat o aplicatie speciala pentru voi.

Intitulata Facebook Lite, aplicatia este aici pentru a le da celor care nu au vrut sa investeasca milioane in telefoane sa se conecteze mai usor pe Facebook si sa fie la curent cu ultimele statusuri si sa vorbeasca cu prietenii fara sa mai treaca prin nu stiu cate website-uri si fara sa consume foarte multa banda de internet, ceea ce e ideal, avand in vedere ca Facebook este aplicatia care ne consuma cel mai mult din resursele de internet mobil. Putem sa ne dam seama ca au facut o treaba buna cu aceasta aplicatie cand ne uitam la marimea kitului de instalare. Acesta este de doar 252 de kb, ceea ce inseamna ca instalarea acestei aplicatii nu o sa va manance din internet sau din spatiul de stocare al telefonului.

In primele zile in care aplicatia a fost lasata sa zburde in magazinul Play al celor de la Google au stans peste 5000 de descarcari, ceea ce inseamna ca lumea chiar avea nevoie de o astfel de aplicatie iar din fericire pentru ei, acum acest lucru este posibil. Daca si tu te numeri printre posesorii unui telefon nu chiar atat de inteligent iti recomand sa downloadezi cat de curand aceasta aplicatie gratis si sa te bucuri de toate functiile ei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*