Gangster Squad

Cand vine vorba de filme cu gangsteri avem de unde alege, fiind o multime de filme pe aceasta tema, fiecare urmarind alta poveste. Gagster Squad este un film ce a aparut in 2013 si prezinta povestea orasului Los Angeles din anul 1949. Pe atunci, orasul era condus de catre Mickey Cohen, un gangster care detinea controlul multor afaceri din oras si din acest motiv multi doreau sa fie dat la o parte.

Avand in vedere ca multi politisti lucrau pentru el, nu are o treaba chiar atat de usoara. Atunci cand se intampla ceva in oras, Mickey Cohen aflat imediat si din acest motiv se putea ascunde de probleme. Pana la urma, John O’Mara, un politist din oras, aduna o echipa pentru a ii dobora o mare parte din afacerile acestuia. Echipa lui John O’Mare incep prin a ataca locatiile unde gangsterul isi desfasoara diferite activitati, astfel incercand sa il indeparteze de oras.

Filmul are nota 6,8 pe IMDB, o nota destul de mic. Nu pot spune ca a fost un film excelent, dar nici unul prost. A avut si cateva momente comice pe care sigur le apreciem cu totii.

In concluzie, este un film ce ar putea sa va placa, chiar daca nu se afla printre cele mai reusite.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*