I am Rocker – un nou festival de rock in Romania

Anul acesta va avea loc la Bucuresti prima editie a festivalului I am Rocker, un festival care se anunta a fi un mare succes, avand in vedere ca va aduce in tara noastra trupe cunoscute in lumea muzicii rock.

Aflandu-se la prima editie, sunt foarte curios care vor fi parerile oamenilor in legatura cu organizarea, avand in vedere ca organizarea este un lucru foarte important pentru un festival de succes. Nu stiu daca voi putea fi prezent, dar sper sa reusesc sa ajung, pentru a putea sa imi fac o parere proprie in legatura cu festivalul.

S-au anuntat multe trupe mari, dar cele mai importante pentru mine sunt Kamelot, Diamonds are Forever, Kempes sau White Walls. Sunt multe trupe pe care nu le cunosc, dar probabil vor reusi sa faca un show interesant.

Festivalul va avea loc pe 4 si 5 iunie, fiind 2 zile pline de muzica si atmosfera. Biletele costa 220 ron pentru cele 2 zile, iar daca doresti sa ai acces o zi, va trebui sa platesti 125 de lei. De retinut este faptul ca acest festival va oferi tuturor apa gratis, avand in vedere ca zilele sunt foarte calduroase. Nu vor exista delimitari a zonelor, cum ar fi Golden Circle sau Normal Circle, ci vor urma exemplu tarilor dezvoltate, unde nu exisa asa ceva.

In concluzie, I am Rocker s-ar putea sa fie un nou festival de succes, asa ca merita sa participati.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*