Importanta folosirii anvelopelor potrivite

Daca ai o masina sau planuiesti sa-ti cumperi una, este bine sa stii cat de important sunt anvelopele potrivite. Multi refuza sa respecte avertizarile specialistilor in a folosi anvelope de calitate pentru fiecare sezon, motiv pentru care circula cu anvelope nepotrivite, cea ce poate fi cauza unul accident.

Iarna, anvelopele de iarna sunt obligatorii, fie ca este zapada sau nu, trebuie sa ai tot timpul masina echipata corespunzator. Chiar daca in acel moment afara este uscat, oricand poate incepe sa ninga, iar cu anvelopele de vara nu poti face mare lucru. Anvelopele de vara au aderenta foarte scazuta pe zapada, chiar daca acestea sunt noi, pe zapada nu pot face prea multe.

O alta greseala pe care o fac multi, este sa foloseasca anvelope de iarna pe timpul verii, crezand ca acestea au o aderenta mai ridicata. Totusi, cauciurile de iarna au alta structura si din acest motiv nu vor avea o aderenta foarte buna. Aici gasiti cateva informatii tehnice despre anvelopele de iarna, care va pot ajuta sa intelegeti mai bine unele aspecte.

Atunci cand pleci la drum cu masina, fii sigur ca totul este in regula, ca este echipata cum trebuie si poti evita cu usurinta eventualele evenimente de placute. Cum soselele au devenit tot mai periculoase, din cauza vitezei excesive, este bine sa ai totul in regula la masina, pentru ca si cea mai mica problema poate cauza un accident, la o viteza mare.

Poti cumpara cauciucuri de iarna de la Acvila, o companie care comercializeaza anvelope in tara noastra, fie ca ai nevoie pentru iarna, vara, aderenta sporita sau mixte, pe care sa le folosesti atat iarna cat si vara.

Anvelopele mixte sau all season, incep sa fie tot mai cautate de soferii care nu isi permite sa schimbe tot timpul cauciurile, iar de multe ori poate fi o decizie buna, daca nu circulati in zone cu risc ridicat.

Daca se intampla sa nu fiti hotarat asupra anvelopelor pe care sa le achizitionati, puteti vorbi cu un consultant Acvila, care este la dispozitia dumneavoastra atunci cand aveti nevoie de ajutor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*