Inchirierea unui vehicul cu 11 locuri

Companiile de inchirieri auto s-au specializat de-a lungul timpului in furnizarea de servicii de inalta calitate pentru clienti si in pastrarea in bune conditii a masinilor disponibile spre inchiriere, venind in intampirea diverselor nevoi de transport. Una dintre ofertele ce s-au dovedit de mare ajutor, in special pentru calatoriile in grupuri mai mari, este inchirierea de microbuze cu 11 locuri.
Rezervarea unui astfel de automobil este solutia perfecta pentru nevoile de transport ale dumneavoastra. Cu destul loc pentru 11 persoane, precum si datorita capacitatii pentru 6-11 genti de bagaje, veti avea spatiul si confortul necesar unei calatorii lungi. Accesorii precum aerul conditionat si transmisia automata va vor permite sa va relaxati si sa va bucurati de vremea din Romanaia in liniste. Majoritatea microbuzelor sunt prevazute de asemenea cu radio AM/FM, precum si un CD player.
Cu totii stim ca jumatate din distractia unei excursii este drumul pana la destinatie. Datorita celor 11 locuri, veti putea sa va bucurati de compania tuturor celor apropiati dumneavoastra, pe intreaga durata a calatoriei. Contrar a ceea ce majoritatea persoanelor ar putea crede, veti economisi, de asemenea si bani. Costul combustibilului va fi mai mic pentru un microbuz inchiriat decat pentru mai multe masini mici. Printre alte avantaje se numara si urmatoarele:
1. Calatorind impreuna intr-un vehicul mare scade cantintatea de combustibil pe care l-ati fi consumat daca ati fi mers in masini mici separate, fiind in acest fel nu numai mai ieftin, ci si mai putin poluant.
2. Calatorind impreuna va ajuta de asemenea sa economisiti timp. De obicei, atunci cand se merge in caravana, un vehicul se poate rataci sau poate ramane in urma, la semafor; toate aceste probleme nu trebuie sa va mai ingrijoreze daca apelati la oferta de inchirieri microbuze.
3. Folosirea unei masini inchiriate va permite sa evitati uzura din cauza drumului lung a masinii personale.
Compania noastra are o vasta selectie de microbuze din care puteti alege, in numeroasele locatii din tara. Fie ca sunteti in cautarea unei masini mai mari pentru a muta lucruri sau a uneia cu care sa va duceti copii la un meci de fotbal, in parcul nostru auto veti gasi ceea ce aveti nevoie. Toate modelele noastre sunt noi si au fost special concepute pentru confortul si siguranta dumneavoastra. Pentru informatii despre toate modelele de microbuze disponibile in firma noastra, precum si despre ofertele si serviciile pe care vi le putem pune la dispozitie ne puteti contacta pe site sau la telefon.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*