Indrazneste si tu, poarta gentile de dama de la Anete!

Stop! Pauza! Acum noi avem un cuvant de spus! Cu totii o sa va intrebati care noi, cel mai probabil. Este timpul nostru, al sexului frumos, mai precis, al nostru- femeile! E timpul sa devenim mai increzatoare si sa ne simtim mai bine in pielea nostra, cu un plus de confort si placere, de ce nu!? Asadar, atunci cand vorbim de feminitate, putem spune ca vorbim de genti, deoarece aproape toata personalitatea unei femei sta in obiectul numit geanta pe care aceasta alege sa il poarte, ca accesoriu si asta nu e tot, modul in care doamna alege sa poarte geanta- pe umar, pe brat, tip postas, poate trada gradul de incredere pe care aceasta il are in propria ei persoana. Pentru a va lamuri, o sa va ofer cateva exemple, modul postas- poate spune despre acea persoana ca nu vrea neaparat sa transmita incredere, ci doar confort, aceasta este o metoda lejera de a purta geanta si tot ce conteaza pentru persoana in cauza este comoditatea. Insa, pe de alta parte, femeile care aleg sa poarte geanta pe brat, ca o adevarata diva, cu siguranta ca debordeaza de incredere si asta se poate observa de la o distanta foarte mare. Dar, poate ca nici acestea din urma nu tin neaparat sa transmita faptul ca au un grad ridicat de incredere in propria lor persoana. Totusi, in urma discutiei noastre tot ce conteaza este sa deveniti mai stapane pe dumneavoastra, chiar daca asta inseamna sa schimbati foaia, daca trebuie fiti mai dure cu propria persoana, daca asa veți fi mai increzatoare in fortele proprii, insa atentie la doza de duritate pe care o aplicati, acesta trebuie sa aiba o anumita masura si nu ajunge doar sa alegeti geanta perfecta, ci si vestimentatia, accesorizarea, machiajul,coafura si ultima, dar nu cea din urma- personalitatea, este cireasa de pe tort, dar cea mai importanta cireasa, aceasta pune punctul pe ”i”.

Pentru a  va convinge ca ceea ce descriu eu acum, nu este o metoda de a va atrage si a va convinge sa cumparati de pe magazinul online Anete, unde, fie vorba intre noi- doamnele,  gasiti cele mai dragute genti de dama, o sa va prezint in cele ce urmeaza un fapt real, insa nu inainte de nu posta imaginea unei genti pur si simplu adorabila, de care m-am indragostit.

O sa va las pe voi sa decideti daca este sau nu pe placul dumneavoastra si daca merita sau nu sa o achizionati, as vrea sa aud ca v-am facut o favoare si nu v-am jignit. Acum, sa va povestesc ce v-am promis mai sus. Cu un mic efort de memorie, as dori sa va demonstrez ca se poate schimba personalitatea unei femei in devenire si nu doar atat, acesta se poate influenta. Se apropia ziua unei colege din camin si cum timpul era scurt, doar 3 zile ne desparteau de marea petrecere, pe ultima suta de metri ne-am decis sa ii cumparam o geanta si nu orice geanta, acesta trebua sa i se potriveasca si sa o definesca, grea alegere, deoarece aceasta purta mai mult haine si accesorii de tip sport. Insa cu un plus de concentrare si dupa sfaturi indelungate, am reusit sa ajungem la un accord comun si ne-am decis sa legem ceva office si sa ne transformam colega intr-o diva. Nu va spun, cat de incantata a fost cand a primit geanta. Noi, insa ne-am dat seama ca ea dorea o schimbare in viata ei, insa nu indraznea sa o faca chiar ea si avea nevoie de incurajare din partea altora. Frumos, asadar indrazneste chiar tu si alege Anete.

La sfarsit, doresc sa va atasez si un link cu o scurta instruire despre ceea ce facem cu geanta cand ne aflam intr-un restaurant, cafenea, bar s.a.:  http://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/divertisment/consilier-de-eticheta-unde-tinem-poseta-atunci-cand-suntem-la-restaurant-444550  😉

Leave a comment

Your email address will not be published.


*