Judas Priest in Romania

Fanii muzicii rock cu siguranta au auzit de Judas Priest, trupa britanica cunoscuta in toata lumea. Anul acesta, pe 1 iulie, va concerta la Bucuresti, in cadrul turneului Redeemer of Souls. Concertul va avea loc la Romexpo, Bucuresti,  o locatie deja cunocuta de amatorii de concerte rock, mai ales atunci cand vin trupe mari in tara noastra.

Redeemer of Souls este al 17-lea album a celor de la Judas Priest, lansat in vara anului trecut. Este considerat un album epic in lumea muzicii metal, de catre membrii trupei.

Biletele au o reducere de 10% pana pe 16 martie, acestea costand 117 lei pentru Zona B, 171 lei pentru zona A si 243 lei pentru Golden Ring. Dupa aceasta data, biletele se vor scumpi la 130 pentru Zona B, 190 pentru Zona A si 270 pentru Golden Ring. Acestea pot fi achizitionate din reteaua Eventim, iar pentru cei care nu dispun de totii banii, pot cumpara biletele in 2 rate, prin CardAvantaj, doar la sediul Eventim din str. Polona, nr. 15.

In concluzie, daca doriti sa vedeti faimoasa trupa live, va recomand sa cumparati biletele cat mai repede, cat inca mai sunt la reducere.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*