Kafferoma, un gust pe masura asteptarilor dumneavoastra…

In Epoca Vitezei, multi dintre noi prefera sa simta si mai mult adrenalina prin vene. Cei mai multi nu se controleaza si aleg tot felul de metode pentru a atinge viteza dubla si a indeplini cat mai multe sarcini intr-o singura zi. Unii prefera cantitatea, altii calitatea. Si sa recunoastem din ce in ce mai multe persoane aleg calitatea, iar acee persoane prefera o cafea din extracte naturale, tare si savuroasa. Ei tind spre KaffeRoma, o cafea pe gustul tuturor.

Asadar, gusturile nu se discuta, ci se executa, mai ales atunci cand vorbim despre cafea. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa luam in considerare toate aspectele atunci cand alegem cafeaua pe post de energizant. Intotdeauna o cafea buna te va revigora si iti va da mai multa putere si forta, in tot ceea ce faci, pentru ca asa este cofeina, mereu iti invie si cele mai ascunse simturi. Deci, sa nu ne plafonam si sa alegem cele mai bune gusturi, in materie de cafea, nimic nu e mai strong, decat o cafea naturala care indeplineste toate standardele.

Dolce-Gusto-Lamaie-1

Capsule cafea – kafferoma.ro

Daca ar fi sa alcatuim un scurt istoric al cafelei, sa recunoastem ca ne-ar lua ceva timp si nu ar fi deloc usor sa facem asta. Dar sa aruncam un ochi, cafeaua poate fi considerata licoarea zeilor, caci, desi nu e dovedit si acestia s-au bucurat in Antichitate de gustul ei. Dar sa revenim, la realitatea cea de toate zilele, care ne inconjoara, cafeaua este o bautura de culoare neagra care contine vestita cofeina, intocmai cea care ne da un refresh ori de cate ori avem nevoie de asta, ea provine din cele mai indepartate locuri ale planetei, din lumea arabica si s-a raspandit pana in Orientul Mijlociu, ajungand in secolul al XV- lea sau, chiar al XVI- lea, nu se stie cu eaxactitate, dar  Ioan Tautu, este considerat a fi primul bautor de cafea din tara noastra. Mai tarziu, cafeaua s-a raspandit pana in Turcia si sa recunoastem cine nu a auzit de celebra cafea turceasca, la ibric, fiarta in nisip. Este ceva traditional,insa intre timp lucrurile s-au mai schimbat si omul a descoperit evolutia si metode alternative, mult mai usoare de preparare a cafelei. Fiecare producator vine cu propria sa creatie, menita sa inoveze, insa nimc nu poate egala gustul cafelei adevarate, preparata in cateva minute, fara prea mult timp pierdut.

Cei de la Kafferoma s-au gandit sa ne usureze munca si au adus pe piata, ceva simplu, dar inovator si delicios, in acelasi timp. Ramane sa testati capsulele si produsele maestrilor de la KaffeDolce-Gusto-Ristretto-1-350x435roma, in materie de cafea, insa nu veti regreta, caci gustul unic al cafelei proaspat macinate te va fermeca si nu iti va da voie sa o refuzi.

Eu si multi prieteni preferam Capsulele Dolce Gusto, pentru ca savoarea lor ne-a cucerit inca din prima secunda.

Acestea fiind spuse nu ramane decat sa aruncati un ochi peste site-ul celor de la Kafferoma si sa va alegeti produsele preferate, tinand cont ca toate sunt la un pret avantajos si acceptabil pentru toate buzunarele.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*