Laptopuri cu ecran 8K – pe cand?

Tehnologia avanseaza amenintator pe zi ce trece. Nu stiu daca sunteti la curent cu ultimele tehnologii si gadget-uri, dar eu unul sunt destul de speriat si cred ca in curand va fi foarte greu sa tinem pasul cu noile inventii. Spre exemplu eu acasa inca am un televizor smart cu display de 1080p pe care l-am considerat suficient. Mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca dupa o luna sau doua au aparut deja televizoare cu tehnologia 4K si se anuntasera deja si modele cu tehnologia 8K. Deci, dupa doar cateva luni dupa achizitia mea urma sa apara un model de 8 ori mai bun.

La momentul la care cititi acest articol televizoarele cu tehnologie 8K sunt deja pe piata si asteapta cumparaturi. Sincer sa fiu, si eu mi-as cumpara un astfel de televizor dar pretul ma face sa ma gandesc de doua ori. In schimb, un alt lucru care m-a mirat extrem de mult este ca pana in anul 2016, deci in maxim un an, o sa avem la dispozitie si laptopuri cu ecran 8K. Bineinteles, mult mai scumpe decat ceea ce vedem acum pe piata.

Cred ca ma intelegi acum cand spun ca tehnologia este foarte avansata si de abia putem tine pasul cu ea. Daca de abia au fost lansate televizoarele cu tehnologia 8K iar la noi in tara inca sunt sute de mii de case in care nu gasiti nici macar un smart tv sau case in care un laptop este considerat ceva de domeniul SF, nici nu mai putem sa vorbim despre posibili cumparatori ai unul laptop 8K. In schimb cred ca acel ecran ar arata demential. Va trebui sa mai asteptam putin peste un an pana sa vedem cum va arata laptopul, dar pot sa pariez de pe acum ca va fi o adevarata bijuterie, cu un pret pe masura.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*