Last Vegas

O comedie din 2013, destul de reusita dupa parerea mea. Last Vegas este un film bun care te va amuza si iti va da o stare de bine. Aparut anul trecut, pe 1 noiembrie, a reusit sa castige un premiu special pentru cea mai extraordinara diferenta dintre femeia iubita si barbatul care o doreste.

In film este vorba de nunta unui batran, nunta ce o planuieste cu o femeie mult mai tanara decat el. Acesta isi invita vechii prieteni pentru petrecerea burlacilor, ei plecand spre Las Vegas, marele oras american.

Ei se distreza prin cazinouri si incearca sa petreaca asa cum o faceau cand erau mici. Pana la urma nunta este anulata din cauza unui prieten, care  reuseste sa se bage intre cei 2.

Povestea este amuzanta si interesanta, asa ca merita sa urmaresti filmul, fiind dupa parerea mea o comedie ideala pe care sa o vezi impresina cu prietenii.

Pe IMDB filmul nu are o nota mare, doar 6.7 a reusit sa obtina, dar in general comediile nu sunt filmele care sa obtina note prea mare si foarte multe aprecieri, asa ca eu il consider un film bun.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*