LG G3 S – un telefon pe care il recomand

Tehnologia din ziua de azi ne-a adus intr-o era in care nimic nu ne mai uimeste, avand acces la tot felul de gadgeturi, care mai de care mai impresionante. Avem parte in fiecare an de lansari noi de gadgeturi foarte performante care ne pot face viata mai usoara si din acest motiv trebuie sa profitam de tehnologia la care avem acces.

Acum sa revin la telefonul despre care vreau sa vorbesc, un LG G3 S pe care l-am avut cateva saptamani, timp in care m-a multumit si mi-a oferit tot cea ce aveam nevoie de la un smartphone.

LG G3 S este un telefon care a aparut in luna august 2014 si este un device reusit, dupa parerea mea, daca nu aveti nevoie de un telefon care sa va foloseasca la jocuri sau la alte aplicatii care consuma foarte multe resurse. Memoria RAM de 1 GB si procesorul Quad Core de 1,2 GHz cu siguranta se vor impaca bine si telefonul va rula exact asa cum trebuie.

Trebuie sa stii ca telefonul a primit update la Android 5.0.2, lucru foarte important, avand in vedere ca toti ne dorim sa avem acces la cele mai noi functii a unui telefon.

Aici aveti un review putin mai detaliat, daca va intereseaza mai multe lucruri despre acest telefon.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*