Mass Planner – merita incercat?

Mass Planner este un soft care te ajuta atunci cand vine vorba de Social Media, un soft mai util decat credeam. Am inceput sa il folosesc de aproximat 2 saptamani si pot sa spun ca sunt mai mult decat multumit de acesta, motiv pentru care m-am gandit sa vi-l prezint si voua. Avand in vedere ca este un program atat de util, care sigur te va ajuta sa iti atingi anumite obiective in legatura cu Social Media, merita sa fie promovat cat mai mult pentru a-l folosi oricine are nevoie de el.

Trebuie sa va spun de la bun inceput ca nu este un program gratuit si va trebui sa cumparati licenta pentru acesta. Pretul nu este atat de mare, pentru cea ce ofera. Pe langa licenta programului, daca doriti sa aveti unele functii in plus, va trebui sa achizitionati diferite module, pe care le veti putea folosi toata viata, atat timp cand continuati sa achizitionati licenta pentru program.

Fie ca ai nevoie deĀ postare automata pe Facebook, Twitter, Pinterest, Linkedin, Google Plus sau Instagram, Mass Planner va ajuta cu asta. Fiind un program relativ vechi pe piata, s-a dezvoltat tot mai mult si cu siguranta iti va oferi cea ce ai nevoie, adica iti va oferi functiile de care ai nevoie pentru a face o promovare potrivita.

Eu am folosit mai mult functia de postare automata pentru Facebook, asa ca va pot spune mai multe despre asta. Un lucru foarte util mi se pare functia de adaugare grupuri, astfel incat nu va mai trebui sa cauti grupuri de unul singur. Aplicatia te va ajuta si va adauga grupuri pentru contul tau, in functie de cuvintele cheie pe care le alegi tu. Pe langa asta, poti alege sa dea “Join” doar la conturile cu un anumit numar de membri, pentru a avea un impact cat mai mare pentru postarile tale.

Campaniile pentru postari automate sunt foarte bine “aranjate”, adica poti sa le editezi dupa bunul tau plac, astfel incat sa obtii rezultatele de care ai nevoie. Vei putea selecta orele intre care sa se posteze in retele de socializare, vei putea alege timpul de asteptare intre postari cat si grupurile sau paginile de Facebook unde sa se posteze cea ce doresti.

Imi place foarte mult ca Mass Planner imi permite sa aleg o fotografie care sa fie inclusa in fiecare post, astfel incat acesta o va uploada, iar acest lucru va oferi un impact mai mare, utilizatorii retelelor de socializare fiind atrasi de imaginea pe care o alegi.

O alta functie interesanta este cea de “Bump”, pe care o poti folosi dupa ce cumperi un anumite modul. Functia de Bump iti va urca postarile in grupuri, astfel incat sa apara iar printre primele postari din acest grup. Daca folosesti grupuri foarte active, esti constient ca postarea ta nu va mai fi vizibila atat de usor dupa un anumit timp. Astfel, Mass Planner va posta un comentariu la acea postare, dupa care il va sterge si asa postarea ta va fi din nou in top.

In concluzie, iti recomand acest program daca ai nevoie de promovare pe Social Media si nu stii cum ai putea sa obtii un rezultat cat mai bun.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*