Obiecte utile si importante pentru afacerea ta

Ca agent economic trebuie sa stii ca esti obligat, conform legislatiei in vigoare, sa detii si sa folosesti un aparat electronic fiscal dar si sa inchei un contract de service cu o unitate autorizata si sa achizitionezi consumabilele potrivite aparatelor de marcat fiscale doar de la distribuitori autorizati. Printre cele mai folosite aparate electronice fiscale se numara casele de marcat si imprimantele fiscale.

Tot pentru aceste aparate ai nevoie, in mod obligatoriu de un sertar de bani. Fiabil si rezistent, un sertar de bani pentru casa de marcat este conceput dintr-un cadru din metal armat cu tabla si grinzi metalice. Un sertar de bani are o dimensiune compacta ceea ce il recomanda pentru un magazin mai mic. Sertarul de bani se poate conecta la absolut orice casa de marcat sau imprimanta fiscala. Acesta poate functiona si in mod independent daca este actionat din cheie, mecanic sau electric.

In ziua de azi, daca vrei sa iti deschizi orice tip de afacere ai nevoie de o casa de marcat si de o imprimanta fiscala. Daca afacerea ta urmeaza sa fie una cu amanuntul atunci ai nevoie de etichete, acestea din urma putand fi realizate cu ajutorul unor imprimante etichete.

O imprimanta fiscala este destinata in special restaurantelor si magazinelor cu un flux intens de clienti.  Aceasta poate sa fie dotata cu capacitatea de a imprima termic pe doua role in paralel. Insa, datorita numarului mare de astfel de aparate existente pe piata, alegerea poate sa iti dea mari batai de cap. Imprimanta fiscala vine intr-o varietate de dimensiuni, preturi si designuri. Imprimanta fiscala ofera imprimari ale tranzactiilor insa sunt mult mai eficiente decat calculatoarele de exemplu deoarece cele mai obisnuite modele au capacitatea de a stoca codurile produselor ceea ce faciliteaza evidenta vanzarilor si taxelor.

Casa de marcat este un alt aparat de care ai nevoie pentru afacerea ta. O casa de marcat trebuie, in primul si in primul rand, sa fie usor de folosit, sa poata sa afiseze un numar mare de caractere, sa dispuna de un meniu intuitiv si sa fie usor de accesat.  Casa de marcat poate fi mult mai eficienta din punctul de vedere al costului decat un sistem POS dar si pentru cei care nu dispun de un buget prea mare.

Usureaza-ti munca folosind o casa de marcat cu role de hartie termica lata, de minim 37 de mm deoarece pe acestea incap mult mai multe informatii despre produs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*