Obiective turistice de vizitat in Viena

Daca planuiesti o excursie in viitor, o destinatie care merita sa fie luata in calcul este Viena. Fiind capitala Austriei, este un oras important din Europa si sunt multe obiective turistice care merita vazute. O vacanta in Viena poate fi o vacanta placuta, vei putea vizita obiective importante si cu siguranta te vei bucura sa vezi lucruri frumoase si interesante.

Ce poti vizita in Viena?

palatul belvedere

1. Palatul Belvedere. Este un important obiectiv turistic din Viena, aflandu-se in mijlocul unui frumos parc din oras. Parcul este rezultatul unei lucrari din 1803, cand a fost facuta prima gradina alpina din Europa, astazi fiind prezente in aceasta gradina peste 4000 de plante originare din Muntii Alpi. Pentru cei care doresc sa viziteze Palatul Belvedere, dar sa profite si de peisajul oferit de plantele din Apli, perioada perfecta ar fi primavara sau inceputul verii, atunci cand incep sa infloreasca majoritatea plantelor.

300px-Tiergarten_Schoenbrunn_overview

2. Gradina Zoologica Schönbrunn. Fiind prima gradina zoologica din lume, inaugurata in anul 1752, este un obiectiv turistic care merita vizitat. Este una dintre gradinile zoologice cu cele mai bine organizate habitate artificiale din intreaga lume. Afla in patrimoniul mondial Unesco inca din anul 1996, este una dintre cele mai vizitate gradini zoologice din lume, avand o suprafata de 17 ha. Cu peste 390 de specii de animale, este o mare atragie pentru copiii pasionati de animale si care vor sa vada cum traiesti animalele intr-un mediu aparent natural.

Aceste 2 obiective sunt cele pe care as dori sa le vizitez in vara, cel putin. Vreau sa spun ca mi-am cumpara bilete de avion Viena de la Aerolines si am obtinut cel mai mic pret, asa ca voi putea beneficia de o vacanta placuta si cat mai ieftina.

In concluzie, daca doriti sa plecati in vacanta la vara, alegeti o destinatie din timp, pentru a avea ocazia sa profitati de oferte si de reduceri, astfel incat sa aveti o vacanta cat mai placuta.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*