Obtine casa perfecta pentru tine

Home sweet home…in cazul in care te gandesti sa iti intemeiezi o familie in viitorul apropiat cu siguranta visezi la casa perfecta pentru tine si familia ta. Te afli intr-un moment in care trebuie sa decizi care este locul perfect pentru tine, unde vei locui de acum incolo.

Oras sau zona rurala ? Un aspect deosebit de important daca ai sau daca vrei sa ai copii. Trebuie sa te interesezi daca exista scoli bune in zona, servicii mediale si alte facilitati de care ai nevoie?

Casa sau apartament? In momentul in care te muti intr-o casa noua dispui de avantajul de a alege intre un apartament situat la bloc sau o casa la curte. O alegere destul de dificila. Apartamentul este mai accesibil ca pret decat o casa in timp ce casa ofera mai mult confort datorita suprafetei mai generoase. In cazul in care alegi un apartament poti beneficia de servicii administrare imobile. Cu alte cuvinte, pot beneficia de consultanta 12 luni din 12 ale anului pentru a rezolva problemele care pot aparea la o asociatie.

Cartierul. Cartierul in care alegi sa locuiesti este deosebit de important. Unele zone ale orasului sunt mai linistite in timp ce altele sunt mai scumpe sau mai ieftine sau chiar mai periculoase. Tu esti cel care stie mai bine care este cartierul cel mai potrivit stilului tau de viata. Cu siguranta iti vei dori sa ai in apropiere locurile preferate, locurile in care iti place sa iti petreci timpul liber impreuna cu familia. Este important ca acel cartier sa fie situat in apropierea locului de munca sau in apropierea rudelor tale.

Locuinta noua sau veche? Apartamentele vechi isi pierd valoarea de piata de la an la an. In cazul in care alegi un apartament mai vechi va trebui cu siguranta sa schimbi instalatia electrica si sanitara si va trebui sa apelezi la o firma de amenajari interioare case si apartamente. Locuinta noua dispune de avantajul de a nu mai trebui sa investesti bani pentru amenajarea interiorului.

Siguranta este un criteriu esential. Cartierele rau famate te-ar putea atrage datorita pretului redus la case sau apartamente insa nu uita ca siguranta ta si a familiei tale este pe primul loc. Trebuie sa te informezi in detaliu cu privire la zona in care ai vrea sa te muti si sa afli cat de sigura este acea zona pentru sotia si copiii tai. Asemenea aspecte nu trebuiesc ignorate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*