Open Grave

Vreau sa vorbesc putin despre filmul Open Grave, pe care l-am urmarit ieri impreuna cu niste prieteni. Fiind un film horror ma asteptam sa fie mult mai bun, dar nu a fost chiar asa. Putine momente in care filmul chiar sa para unul horror, a fost mai mult un film din categoria mystery.

In film este vorba de o epidemie care a imbolnavit un numar mare de oameni, iar acestia trebuiau salvati. Lucrurile nu au decurs chiar cum trebuia si totul a luat-o razna. Boala care afecta tot mai multi oameni, le cauza o pierdere temporara de memorie, cea ce nu ii lasa pe medici sa rezolve cazul.

Un grup de persona s-au trezit in pustietate, fara sa-si aminteasca cine sunt si ce cauta acolo. Astfel, acestia trebuia sa iti dea seama cine este fiecare si ce cauta acolo, iar acest lucru este dificil, avand in vedere ca memorie le revina destul de greu.

Filmul a aparut in 2013 si pe IMDB are nota 6.3, nefiind un film foarte popular. Consider ca este un film cam plictisitor, probabil potrivit pentru a-l vedea singur, avand o idee cat de cat interesanta.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*