Pachetele de gazduire web de la Namebox

namebox

Daca iti doresti un site sau un blog vei avea nevoie in primul rand de un pachet de gazduire si un domeniu, asta daca vrei sa incepi intr-un mod cat mai profesionist. Cei mai multi incep sa isi creeze un blog pe subdomenii create cu ajutorul platformelor existente, cum ar fi Blogger sau WordPress. Totusi, cel mai bine ar fi sa incepi cu un gazduire si domeniu proprii, asa iti va fi mai usor sa intelegi cum sta treaba in mediul online si vei putea sa iti faci siteul sau blogul dupa bunul tau plac, avand control total asupra lui.

Pretul la gazduirea web au inceput sa scada foarte mult din cauza concurentei, avand in vedere ca au aparut o multe de companii care ofera gazduire web la preturi foarte mici. Concurenta aceasta este un lucru bun pentru cei care doresc sa cumpere gazduire web, pentru ca astfel vor plati un pret foarte mic pentru serviciile pe care le primesc.

Vreau sa vorbesc in acest articole despre Namebox, o companie care ofera servicii de gazduire web si domenii. Dupa cum spuneam, preturile lor sunt destul de mici, iar serviciile sunt de calitate, asa ca ati putea incepe prin a va cumpara propriul pachet de gazduire chiar de la Namebox.

Ce pachete de gazduire ofera Namebox.ro?

Puteti alege dintre 4 pachete, in functie de resursele de care aveti nevoie, astfel incat sa nu platiti mai multi bani daca nu aveti nevoie de resursele pe care le ofera pachetul respectiv.

Pentru inceput sunt sigur ca este de ajuns pachetul Beginner, care va permite gazduirea a maxim 2 siteuri si va ofera 5 GB spatiu de stocare si 50 GB trafic lunar. Pentru un site care este la inceput sau un mic blog, acest pachet este perfect. Costa doar 1.99 euro pe luna si cu siguranta cei mai multi dintre voi isi permite sa plateasca aceasta suma.

Pachetul Advanced este pentru cei care au nevoie sa gazduiasca mai multe siteuri sau daca au unul mai mare, care consuma resurse mai mult, avand 10GB spatiu de stocare si 500 GB trafic lunar. Puteti gazdui maxim 5 domenii, iar pretul lui este doar 3.49 euro pe luna, avand 30% reducere in aceasta perioada.

Advanced+ va ofera un domeniu .ro gratuit atunci cand patiti pentru un an intreg si aveti posibilitatea de a gazdui pana la 20 de domenii cu acest pachet de gazduire. Cu 9.99 euro pe luna aveti 20 GB spatiu de stocare si 1000 GB trafic lunar si cred ca este destul pentru majoritate dintre voi.

Cei care au un site care s-a dezvoltat foarte mult sau are nevoie sa gazduiasca un numar destul de mare de siteuri, pot alege pachetul Business+, la pretul de 14.99 euro pe luna. Aveti la dispozitie 80 GB spatiu de stocare si trafic lunar necontorizat, pentru a fi siguri ca nu aveti probleme.

In concluzie, Namebox va ofera servicii de web hosting pentru toate buzunarele si pentru orice tip de siteuri.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*