Panouri Radiante cu Infrarosu. Plasme Termice Radiante cu Infraros

Incalzirea radianta existata inca din timpuri stravechi, presupunand transmiterea de caldura radianta dintr-o sursa de energie catre mediul inconjurator.

Panourile radiante cu infrarosu sunt acele sisteme pe care le vedeti atarnand de tavan in salile de gimnastica, fitness, acolo unde incaperile necesita permanenta o temperatura constanta. Sunt folosite, de asemenea, in halele industriale sau chiar afara, pentru incalzirea persoanelor din terasele deschise.

In ultimii ani, tehnologia incalzirii prin radiantie infrarosie a evoluat foarte mult, astfel ca astazi avem panouri radiante cu infrarosu care consuma curent putin si redau caldura in asa fel incat aceasta sa ramana cat mai mult timp in spatiile respective.

Fiind foarte subtiri, instalarea panourilor radante cu infrarosu nu necesita un spatiu foarte mare. Facand comparatie cu un semineu sau o saba, panourile radiante cu infrarosu ocupa mult mai putin spatiu si asigura o temperatura constata 24 din 24, cu cel mai mic consum de energie electrica.

Panouri radiante cu infrarosu de calitate, la preturi extrem de bune gasiti la cei de la: www.panouriradiante-incalzire.ro/

Panouri Radiante cu Infrarosu. Despre radiatiile infrarosii

Caldura infrarosie este acea caldura emanata de soare, foc, radiator, cuptor, asfaltul incalzit, etc. Orice corp emite intr-o anumita masura radiatie infrarosie, doar ca acest lucru nu se poate observa. Radiatiile infrarosii emise de panourile radiante cu infrarosu sunt radiatii cu lungime de unda de 4-14 microni.

Lungimea de unda face diferenta dintre radiatiile infrarosii produse de panourile radiante cu infrarosu si radiatiile cu lungime de unda mai mare de 500 microni, care intra in gama microundelor, care au efect daunator asupra sanatatii.

Radiatiile infrarosii pana la 20 microni sunt benefice organismului si sunt usor absorbite de corpul uman.

Panouri Radiante cu infrarosu. Avantaje

  • incalzire rapida, fara consum de oxigen:
  • nu necesita o incapere speciala, aerisita, sau incaperi de depozitare combustibi;
  • nu necesita intretinere;
  • nu necesita aprobari, intocmire proiect, racordare la reteaua de gaze;
  • randament de aproape 100%;
  • mentine o umiditate a aerului constanta si optima;
  • etc.

Plasme Termice Radiante cu Infrarosu

Plasmele termice radiante cu infrarosu sunt panouri radiante cu infrarosu ce seamana foarte mult cu televizoarele cu plasma.

Majoritatea plasmelor termice au placa din fata din sticla securizata.

Mai multe detalii despre plasmele termice radiante cu infrarosu gasiti aici: http://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/plasme-termice-infrarosu/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*