Pareri despre Breaking Bad

Poate ca multi ati vazut deja serialul Breaking Bad sau macar ati auzit de el. Cei care urmaresc frecvent seriale, ar fi trebuit sa fi auzit de el, fiind unul dintre cele mai populare seriale din ultima vreme.

Breaking Bad este un serial de exceptie care a reusit sa uimeasca o multime de oameni si a castigat 2 Globuri de Aur. Modul in care regizorul a reusit sa “spuna” povestea lui Walter White, un profesor de chimie, a creat un serial impresionant.

Walter White este un simplu profesor de chimie, care a aflat sa sufera de cancer pulmonar in stagiu final, cand sansele de supravietuire sunt foarte mici. Acesta, stiind ca nu poate face prea multe, se gandeste cum sa faca rost de bani pentru a lasa familiei. Idea lui a fost de a prepara si vinde metamfetamina, un drog foarte cautat. Alaturi de un elev de al sau se apuca sa prepare drogurile si reusesc sa obtina droguri de o calitate ridicata, nemaintalnita pe piata pana atunci.

De aici pana la ajunge un mare traficant de droguri nu este mult, dar povestea intreaga o puteti afla urmarind serialul.

Serialul are o nota foarte mare pe IMDB, 9.5, o nota pe care o merita. In cele 5 sezoane si 62 de episoade, se intampla multe lucruri interesante care te vor atrage, cu siguranta. Primul episod a aparut in 2008, iar ultimul a fost difuzat in 2013.

Felul in care personajele isi joaca rolurile este impresionand, mai ales pentru ca Jesse, elevul care este personajul secundar, nu a luat niciodata lectii de actorie.

Avand in vedere succesul serialului Breaking Bad, pe 8 februarie va aparea un serial numit Better Call Saul, care va prezenta activitatea avocatului Saul, inainte de intamplarile din Breaking Bad.

Avand in vedere ca am urmarit acest serial cu mare placere, vi-l recomand si voua, cu siguranta nu merita ratat.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Better Call Saul – un nou serial | The Noir Side - un nou blog

Leave a comment

Your email address will not be published.


*