Pareri despre serialul Umbre

Umbre este un serial romanesc ce a avut premiera pe 28 decembrie 2014. De atunci au aparut doar 4 episoade si se vorbeste ca va fi un serial interesant si captivant. Fiind un serial romanesc, poate ca multi nu aveti asteptati prea mari de la el si nu va ganditi ca ar fi un serial cu o idee prea buna si un scenariu care sa te tina in fata televizorului episod dupa episod.

Eu am vazut primele 3 episoade si pot spune ca vreau sa ma uit in continuare, cred ca este un serial cu potential si imi place idea acestia. Chiar daca resursele sunt limitate, stilul de filmare fiind foarte simplu, cred ca foarte importanta este idea pe care se bazeaza serialul.

In Umbre este vorba de Relu, un angajat al interlopului Capitanu’. Relu are o familie de care nu stie angajatorului lui, iar familia lui Relu nu stie cu ce se ocupa el defapt. Totul a mers bine, pana cand lucrurile incep sa se afle si nu mai reuseste sa pastreze secretul ca inainte, motiv pentru care membrii familiei lui pot fi in pericol.

Cam asta este idea serialului, sa vedem cum se va dezvolta in episoadele ce urmeaza si ce intamplari interesante vor avea loc.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*