Person of Interest

Cred ca v-ati dat seama pana acum din articolele anterioare ca sunt un mare fan al filmelor si serialelor. Urmaresc la zi cateva seriale foarte bune iar astazi vreau sa va vorbesc despre unul de care am dat recent. Se numeste Person of Interest si a aparut in 2011. De atunci au reusit sa stranga 4 sezoane, ultimul fiind inca on-air. Fiecare episod are 40 de minute iar in medie, pe sezon, apar cam 20-22 de episoade, deci daca vreti sa va apucati de el, chiar aveti ce vedea timp de 1-2 saptamani.

Nota de 8,5 pe care o are pe IMDB este deja un lucru care ne spune ca Person of Interest chiar este un serial ce merita atentia noastra. Eu unul am fost placut surprins de firul povestirii si in special de povestea de inceput care se va relata pe tot parcursul serialului. Practic, este vorba despre un tanar extrem de destept care a fost angajat de guvern sa creeze o masina care sa depisteze actele de terorism inainte sa aiba loc. Pare destul de imposibil, dar acest serial a facut acest lucru posibil. Acesta a creat masinaria dar ceea ce nu stia la inceput este ca aceasta va prinde viata, avand propriul ei creier, ceea ce inseamna ca acum nu o mai poti controla, ci se controleaza singura.

Povestea devine mai interesanta atunci cand afli ca masinaria ofera 2 tipuri de numere, relevante si irelevante. Cele relevante sunt cele despre actele de terorism, in timp ce numerele irelevante sunt numerele sociale are oamenilor obisnuiti care au intrat in belele din diverse motive. Acest tanar nu a putut agreea faptul ca jumatate din oameni vor muri pentru ca guvernul nu vrea sa ii ajute asa ca a decis sa actioneze pe cont propriu si sa ajute cat mai multi oameni. Daca vrei sa afli continuarea, urmareste Person Of Interest.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*