Provizii pentru sarbatori

produse hartie

Mai sunt 3 zile pana la Craciun si cred ca simtiti si voi cat de aglomerata este aceasta saptamana. Daca nu v-ati facut cumparaturile de cadouri pentru prieteni sau apropiati, va recomand sa o faceti cat mai repede pentru ca nu stiu cat timp mai aveti. De asemenea, trebuie sa va faceti si proviziile pentru aceste sarbatori, cum imi place mie sa spun. Fiind perioada sarbatorilor marea majoritate a magazinelor, atat hyper-marketurile cat si magazinele de la colturile blocurilor vor avea inchis in marea majoiratate a acestor zile. Perioada 24-26, poate chiar pana pe 27 cred ca o sa fie o perioada in care marea majoritate a magazinelor vor fi inchise, iar dupa aceea probabil 30-1 sau 2 ianuarie va fi la fel, de aceea trebuie sa va ganditi din timp la ce lucruri aveti nevoie, si aici ma refer si la lucruri pentru casa, mancare si multe altele.

Provizii pentru sarbatori

Dar, hai sa facem o liste cu obiecte imperios necesare pe care trebuie sa le aveti in casa pentru orice eventualitate, pentru ca nu stim exact programul magazinelor din zona sau orasul dumneavaostra. In primul rand o sa aveti nevoie de mancare. Dat fiind faptul ca este Craciunul, cu siguranta frigiderul este in mare plin cu diverse delicatese. Totusi, nu uitati de lucruri importante precum paine sau apa.

produse hartie

Mai mult decat atat, o sa aveti nevoie de diverse produse pentru casa si uz personal. Aici se regasesc lucruri precum detergent, balsam, pasta de dinti, hartie igienica, sampon si gel de dus si multe altele pe care le folositi frecvent si de care stiti ca ati ramas fara in casa. Sunt lucruri importante pe care multa lume crede ca le are ascunse prin vre-un sertar din casa dar de fapt nu mai au deloc si afla in momentele cele mai nepotrivite, cum ar fi atunci cand magazinele sunt inchise de sarbatori.

Ganditi-va dinainte de ce produse aveti nevoie si faceti un mic drum la cel mai apropiat magazin sau hyper-market pentru ca va face proviziile pentru sarbatori. Eu aici am dat doar cateva exemple, dar dumneavoastra stiti mai bine de ce produse aveti nevoie si ce produse trebuie sa cumparati pentru a nu fi nevoie sa va duceti prin vecini pentru a imprumuta sau sa bateti tot orasul in lung si in lat sperand ca gasiti un magazin deschis. Cu aceasta ocazie va uram si sarbatori fericite, Craciun Fericit si toate cele bune!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*