Puteti achizitiona bilete la concertul Korn

Am scris un articol despre concertul celor de la Korn, care va avea loc pe 3 august in Bucuresti, la Arenele Romane. De cateva zile, mai exact de pe 10 februarie, s-au pus spre vanzare bilete pentru cei care vor sa participe la concert.

Cu siguranta dorinta romanilor de a participa va fi mare, motiv pentru care ar fi important sa va grabiti si sa achizitionati bilete cat mai rapid, dupa parerea mea. Acestea sunt disponibile pe myticket.ro si in magazinele Diverta. In prezent, pretul lor este de 140 de lei, dar pentru un numar limitat de bilete, urmand ca pretul lor sa creasca la 180 lei.

Daca sunteti un mare a trupei, aveti la dispozitie si bilete care costa 200 de lei, pentru cei care vor sa intre primii la Arenele Romane si sa ocupe un loc cat mai in fata. Nu vor fi garduri de separare, din cea ce am inteles, dar trebuie sa intrati primii daca doriti un loc in fata, asta este cert.

In concluzie, daca vreti sa ajungeti la concert, grabiti-va pentru ca biletele se vor termina rapid, dupa cum prevad eu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*